Vad ska en golfspelare göra på beachen?

Det är ju som vi alla har märkt ganska varmt ute nu de senaste dagarna, vilket för en massa trevliga saker med sig. Något som det dock inte bättrar på är önskan att jobba och slita. Att jobba när det är 30 grader varmt på kontoret är inte så enkelt.

Frågan är då vad man ska göra när det är möte som gäller på företaget. Ju självklart är det att flytta ut ”arbetet” till stranden. För finns det något bättre ställe att diskutera vad som ska göras på en golfsida än på stranden med all sand?

Se möjligheterna

För att sedan kunna fundera så mycket som möjligt på bra saker till en golfsida behöver man ju även grilla lite korv och få lite härligt grillad frukt till efterrätt ;). Grillad korv som kan vara något av det godaste man egentligen kan äta.

Självklart gjorde vi en del viktiga tester när vi väl var där ute. Vi har ju plockat in en typ av anti slice peg i shoppen och dessa testade vi på beachen. För vilket ställe skulle kunna vara bättre för att testa produkter??? Kan säga att testerna gick bra och peggen verkar fungera riktigt bra.

Vi nöjer oss heller inte med att bara göra lite tester utan självklart blev det lite träning också. För man vet ju aldrig när bollen hamnar under vattnet och man känner sig tvingad att spela den som bollen ligger. Resultatet blev faktiskt även ganska bra även om kameramannen inte riktigt fick med bollen i luften då han självklart trodde att vår spelande redaktör skulle missa. Är riktigt intressant att det går att slå en boll som ligger helt under vattenytan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>