Övriga köpguider (utrustning)

Förutom klubbor finns det även annat att köpa där det kan vara bra att tänka till. Golfbollar, golfbag, en vagn till sin bag och en del annat. Vi går igenom dessa köp och tipsar om vad som är viktigt att tänka på.

Våra övriga köpguider för t ex utrustning

Köpguide för Bagar

Att välja rätt bag är ett viktigt beslut då den faktiskt är en väldigt stor del av rundan, det är ju faktiskt så att dina olika klubbor kanske bara används [...]

Köpguide för Golfbollar

I denna guide ska vi ta upp vad som gäller rent allmänt för golfbollar vilket förhoppningsvis kan hjälpa dig till ett bra beslut.

Köpguide för Vagnar

Besöker man en svensk golfbana kommer man snabbt att upptäcka att de allra flesta spelarna inte bär sina klubbor utan väljer att köra sin bag på en vagn av något [...]

Köpguide för Peggar

I denna guide tittar vi närmare på peggar. Vilka typer det finns, material att välja på osv. Allt för att det ska bli lättare för dig att välja rätt.

Köpguide för Golfhandskar

Guide för golfhandskar, vilka också är viktiga. Vi går igenom allt du behöver veta om handskar, inklusive en storleksguide.

Köpguide för Golfkläder

Att klä sig rätt påverkar såklart också ditt golfspel. Att inte bli för varm, för kall, för blöt eller för begränsad i rörelserna är viktigt för att det ska gå [...]

Köpguide för Golfskor

Att ha bra grepp och bekväma skor är viktiga saker. Här har vi en köpguide för golfskor där vi går igenom olika typer, storlekar och annat viktigt.