Golfprylar.nu började namnet till trots som en informationssida där vi la upp köpguider för golfklubbor, tips och guider för att bli bättre på golf, information om golf för nybörjare och en massa andra artiklar i vår blogg.

Nu är sidan i första hand en golfshop och i andra hand en informationssida, men bägge delarna har stort fokus från vår sida och vi älskar att sidan är så pass unik och erbjuder bägge delar. Framför allt vill vi dock erbjuda billiga golfprylar till våra kunder!

Allmänt om sidan

Å enda sidan är Golfprylar.nu tänkt att vara en hjälp för alla som vill köpa golfklubbor och annan golfutrustning, genom att erbjuda guider, tips och bra information. Eller hjälp för den som vill börja spela golf och behöver lära sig hur saker och ting funkar, vad man ska tänka på etc.

Å andra sidan är det också en blogg om golf, med massvis av tips, spelformer, videoklipp och andra roliga och intressanta golfrelaterade saker.

Förutom detta finns som sagt även golfshoppen, som numer är främst i fokus. Det är en nätbutik för golftillbehör där du kan köpa ett urval av olika bra och nödvändiga golftillbehör och golfprylar till låga priser.

Det är en trevlig lagom liten golfbutik för dig som vill köpa någon liten sak som gör det lite enklare eller roligare att spela golf eller som vill ge bort en passande gåva (julklapp, födelsedagspresent etc) till en golfare.

Vi hoppas att det ska finnas en intressant synergi mellan våra artiklar / guider och golfshoppen så att de som kommer in för att läsa och få lite tips kanske även kan tänka sig att slå till på något i shoppen samtidigt. Vi säljer enbart prisvärda saker, så det är inte så farligt att impulshandla lite.

Golfshoppen

Vår golfshop har givetvis en del köpvillkor. Du kan läsa våra köpvillkor här. Det finns information om leveranstid, fraktkostnad, ångerrätt och en del andra viktiga saker. Det är en fördel ifall du tar del av villkoren innan du köper något i shoppen.

Företagsinformation

Sidan och golfshoppen drivs av Uttern & Sorken Webbproduktion. Vårt organisationsnummer är 969736-5774. Vill du kontakta oss kan du göra det på lite olika sätt.

Enklast är att helt enkelt skicka ett mail via vårt kontaktformulär. Vi erbjuder tyvärr inte telefonsupport, så kontakta oss via mail, så återkommer vi inom kort.

Fysisk adress

Uttern & Sorken Webbproduktion
Ängsgatan 11
567 93 Hok

Mailadress

info@golfprylar.nu

Vårt intresse för golf

Golfprylar drivs av ett litet team som sysslar framför allt med e-handel. Personen som har huvudansvaret är golfare sedan många år tillbaka och med stort intresse för golf.


Han har handicap på 4,5 och kan ganska mycket om ganska mycket inom golf. Det är han som huvudsakligen har hand om att skriva artiklar och lägga in innehåll på sidan, så vi vet att det vi publicerar kommer att vara skrivet och granskat av någon som har koll.

Det är även han som har huvudansvar för inköp av produkter, vilket gör att vi kan ta in saker som faktiskt används, har vettiga funktioner och tilltalar riktiga golfare. Vi letar efter produkterna som verkligen fungerar, eller roliga saker som kan locka en golfare av andra skäl.

Som smålänning har han även ett sinne för sparsamhet och gillar inte att spendera onödigt mycket pengar på saker som inte behöver kosta så mycket. Man behöver inte betala en massa extra för att få fungerande vettiga produkter, vilket vi har tagit fasta på.

Därför siktar vi på att sälja billiga golftillbehör som funkar, där märke inte är så viktigt som att produkten gör jobbet väl. Vi har redan nu ett ganska brett utbud men satsar alltid på att utöka med nya produkter, även framöver.

Eftersom vår golfare endast spelar för skojs skull och inte är något pro så är han heller inte vare sig kvalificerad eller intresserad av att ge några konkreta råd gällande din sving eller annat sådant. Det lämnar han till de riktiga instruktörerna.