Vi blir lite mer jämställda i shoppen

Nu är de äntligen här! Vi har lyckats hitta den manliga motsvarigheten till våra plastpeggar i form av bikinitjejer – nämligen ”killar i string”. Detta är i princip en manlig variant av våra populära plastpeggar och vi hoppas de ska mottas väl.

Vi har ganska länge sålt Nakna damer plastpeggar och Bikinitjejer plastpeggar i golfshoppen och dessa modeller har varit storsäljare. Det finns många som verkar tycka det är roligt att pegga upp med en lättklädd kvinna. Dock har vi haft väldigt svårt att hitta en manlig variant, trots att vi har letat febrilt.

Killar i string - plastpeggar

Nu har vi dock fått vittring på lite plastpeggar i form av vältränade killar i stringkalsonger (eller kanske badbyxor, men vad spelar dessa detaljer egentligen för roll – lättklädda är de iaf). Dem har vi slängt upp i shoppen för samma pris som bikinitjejerna och hoppas att även de ska sälja bra.

Givetvis har vi hela tiden strävat efter att vara jämställda här på Golfprylar och då är det viktigt att båda könen finns representerade. Det är även viktigt att alla kvinnliga golfspelare där ute får lite ögongodis och lite extra roliga saker att stoppa i bagen.

Jag vet inte exakt hur politiskt korrekt det är att sälja peggar som är formade som vare sig lättklädda damer eller herrar men vi är inte så jäkla duktiga på det här med att vara korrekta eller taktfulla när det gäller sådant. Vi är mest intresserade av golf och när det gäller golf måste man ju få ha lite roligt också, så länge det är oskyldigt.

Välkomna in i shoppen och provköp lite plastpeggar eller andra bra saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>