Vad har vi för huvudet i shoppen?

Om det är något som är vanligt att se på golfare så är det någon form av huvudbonad som en keps. Personligen spelar jag helst utan något på huvudet men skulle tro mig vara i minoritet när det gäller detta. Själv är det bara om solen är riktigt illa eller om det är sådär lite för kallt att det kan vara gött med något på skallen som jag har huvudbonad.

Men som sagt var är det mycket populärt med något på skallen bland golfare. Konstigt vore det väl då om vi här i shoppen inte skulle ha lite olika sådana alternativ. Vilka vi för tillfället har tänkte jag gå igenom här.

Våra kepsar kan delas upp i tre olika delar. Det är vanliga klassiska kepsar, solskärmar och en personlig favorit gubbkepsen.

Besök shoppen direkt och kolla vårt utbud av kepsar, solskärmar och gubbkepsar.

Kepsar på Golfprylar.nu

Vanlig keps

När denna texten skrivs har vi sju olika varianter av vanliga kepsar i butiken. Tre av dem kan du ser här ovanför.

Anledningen till att valt just dessa tre för bilden är att de representerar ganska väl typerna vi säljer. Alltså allt från de allra enklaste i bara en färg till ett par varianter med lite mer grafik på. Och sen då i mitten några alternativ som har ett mönster eller någon form av grafik men som är ganska neutral.

Du får fri frakt vid 500 kr på Golfprylar.nu

Som allt annat här i shoppen säljer vi inte kepsar från en massa kända märken. Så om du vill ha en keps med Taylor Made eller Callaway på är vi helt enkelt fel shop. Vill du dock har en snygg keps och struntar i märket är vi ett alternativ.

En stor fördel med våra kepsar är även att du inte behöver utföra ett mindre bankrån för att köpa dem. När artikeln skrivs kostar våra kepsar från 59 kr och upp till 89 kr. Märkeskepsar som gärna kostar från 200 kr och uppåt i andra shoppar. Tänk vad trevligt att få 2-3 st kepsar för priset av en, perfekt om du vill ha olika kepsar till olika outfits.

Vissa av våra kepsar har sedan flera färger att välja på så det totala alternativen är klart fler än de sju olika modellerna. Förhoppningsvis finns det ett bra urval till goda priser för alla golfare.

Solskärm

Solskärm för de soliga sommarrondern

Tidigare hade vi en annan variant av solskärm här i shoppen som tyvärr vår leverantör slutade att leverera. Efter en del sökande där vi gick på någon nit med en version som inte alls höll måttet och därmed inte kom upp här på sajten har vi nu hittat en version vi är nöjda med.

Solskärmen som generellt erbjuder en bra lösning speciellt för de där lite varmare dagarna. Jämfört med den vanliga kepsen är denna inte alls lika varm då den är helt öppen i toppen. Perfekt för den som gärna blir för varm en het sommardag när solen ligger på. Dock ett sämre alternativ för den utan hår på toppen då skyddet för skalpen mot solen självklart är väldigt begränsat.

För närvarande har vi bara en version av solskärm och det är en grundläggande utan en massa extrasaker. Dock finns den iaf i tre olika färger så en del val finns att göra. Svart som du ser på bilden här och sedan rosa och vit. Priset nu som nu ligger på 59 kr känns också det prisvärt.

Köp en snygg gubbkeps på Golfprylar.nu

Gubbkeps

Min favorit detta något annat skulle vara att ljuga. Använder personligen denna typ av mössa nästan alltid när jag ska ge mig ut i livet under höst till vår när temperaturen ligger runt någon minus till några plus och jag inte ska spendera någon längre tid ute. Vilket blir tämligen ofta här i Småland då vi är vana vid de temperaturerna under dessa delar av året.

Att inte ha dem i shoppen var alltså inte ett alternativ för mig. Använder personligen flera av de vi säljer i vardagen och ibland ute på golfbanan när det är lite kyligt men inte någon sol som stör extremt. Stark sol då är klart en keps/solskärm bättre med sin större skärm.

Vill man vara stilig är detta dock vägen att gå enligt mig. Detta gäller så klart både herrar och damer då det helt enkelt är snyggt med en gubbkeps. Är jag partiskt? Sjävklart 😉

För närvarande säljer vi tre olika varianter av gubbkepsar här i shoppen och dessa kostar från 99 kr upp till 119 kr st. De har sedan tre eller fler färger att välja mellan så totalt blir det ett ganska bra utbud skulle vi vilja påstå. Sen med min förkärlek för dessa skulle det inte vara det minsta överraskande om det i framtiden dyker upp några fler varianter.

Ett litet tips är detta Youtubeklipp som tittar på historien och annat smått och gott när det gäller gubbkepsar.

Titta in i shoppen och hitta din huvudbonad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>