Nya produkter i shoppen – Vår största uppdatering

Jag har pratat om att det är ganska mycket nya grejer på gång in i shoppen och flertalet av dessa har nu kommit in. Mycket för oss kanske ska sägas då det inte lär vara några större mängder för de stora shopparna inom vårt område. Här kommer därför en liten genomgång av vad som dykt upp på sistone.

Vissa grejer tar jag inte upp här och det är enbart för att det mest är varianter på vad vi redan har. När man beställer saker är det t ex inte alltid lätt att veta exakt färger osv som man får och därför har vi numera t ex våra lättklädda herrar i rosa och ljusblått också. Våra castlepeggar är populära och dessa har nu inkommit i lite annan variant där själva spiken är lite längre och självklart i andra färger än tidigare bara för att varför inte 😉

En trevlig sak som vi även har fått in är en helt ny kategori med saker och det är grepp. Det vi har börjat med är helt vanligt enkla standardgrepp och puttergrepp av lite bredare modell. Våra grepp är utan märke då det helt enkelt blir billigare att köpa in på det viset när det inte handlar om några jättestora kvantiteter. Billigt att köpa in har ju fördelen att vi även kan hålla lägre priser.

Snart kommer vi även att få in ytterligare en del produkter men dessa behöver testas av oss först innan vi släpper lös dem i shoppen. Men nu när säsongen är igång borde det kunna hända ganska snart.

Linjemarkerare Klämma + Penna – våra bollmarkerare är populära så vi har tagit in ytterligare en modell av dessa. Denna är gjord för dig som vill ha en linje på bollen. Penna ingår

Golfklubbspennor set om 3 st – Trevlig liten sak som troligen passar riktigt bra som gåva till en inbiten golfare. Kittet innehåller tre stycken bläckpennor som ser ut som golfklubbor.

Golfgrepp Standard – en shop med golftillbehör ska självklart ha golfgrepp och nu har vi också detta. Vanliga enkla svarta grepp som vi säljer i antingen 1, 3 eller 10 pack. Köper du något av de större packen blir priset per grepp lägre. Grepptejp ingår alltid

Grepptejp 13-pack – om du planerat att byta grepp själv är grepptejp något du behöver. Dessa är redan tillskurna i lagom storlek. Köper du grepp av oss ingår denna typen av tejp för varje grepp.

Puttergrepp Jumbo – på senare år har det blivit populärt med bredare puttergrepp så passande nog har vi skaffat in sådana själva. Finns i både svart och röd design.

Soft Spikes (10 st) Fast Twist (Tri-Lok) – här har vi en till typ av soft spikes. Dessa har Tri-lok som fästning. Vi säljer sedan tidigare två andra typer av soft spikes. Säljs i pack om 10 st spikes.

Shag bag – om du tränar med många bollar är detta hjälpmedlet för dig. När du ska samla in är det bara att klicka i bollarna som åker upp i väskan. Totalt rymmer bagen över 80 st bollar.

Bollplockare till puttern – är vår andra variant av bollplockare till putter. I princip samma funktion som förra varianten som säljer bra men skiljer i detaljerna så välj den som passar dig bäst.

Brushtees 3 st – typen av peggar som folk gillar varierar mycket och därför försöker vi ha många olika alternativ. Detta är därför våra första brushtees som vi säljer i 3-pack.

Pegghållare för rangen – att slå på rangen kan kosta många peggar den dag med mycket folk om man använder vanliga peggar. Dessa fungerar genom att du stoppar ner basen i mattan och sedan väljer peg efter önskad läng och stoppar i. Denna sitter då fast bättre och flyger därmed inte iväg på samma vis.

Golfhandske Dam – Vänster – förra året ökade vi på med högerhandskar i vårt sortiment och i år har vi plockat in en damhandske. Samma modell som vår herrhandske men i annan färg och storlekarna är mer anpassade för damer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>