Nya produkter i shoppen – Scoreräknare, plunta, rangepeggar m.m.

Här kommer fortsättningen på de nya produkterna som vi har lagt in i shoppen. Som vanligt är det frågan om en härlig blandning av prylar. Tittar man lite närmare på grejerna är det faktiskt en riktigt intressant blandning. Förhoppningsvis har vi iaf hittat lite saker som ni är intresserade utav.

Scoreräknare golf – 18 hål – för dig som gillar att använda scoreräknare är detta en bra variant där du kan föra in alla 18-hålen. Fäst den i bagen så har du den alltid nära till hands.

Rangepeggar 3-pack för ner i mattan på rangen och sedan är det bara att veva på utan att behöva fundera på om peggen ska flyga iväg. Tre olika längder vilket gör att du kan slå med många olika klubbor.

Fickplunta med konstläder – perfekt för dig som vill ha en klunk saft med dig ut på banan eller för dig som gillar något mer lite stärkande. Rymmer ungefär 2 dl av valfri dryck.

USB-minne 16 GB – Golfbag är ett perfekt USB-minne att ge bort till en golfare eller för dig som gillar golf att använda själv. Minnet är på 16 GB och du kommer enkelt åt kontakten genom att dela bagen i två.

Skopåse för golfskor är en smidig skopåse där du förvarar dina golfskor för att slippa att gräs och jord kommer överallt i väskan, bilen eller var du nu vill undvika de problemen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>