Nya produkter i shoppen – Pennor, borstar, boll m.m.

Sedan senaste rapporten i juni har det kommit in ytterligare en del grejer här i shoppen. Några helt nya produkter plus en del där vi har fått in fler färger.

En bra liten blandning som vi här ska titta lite närmare på. Framöver kommer det även komma nya saker då vi tror att båten med våra saker kommer till Europa vilken dag som helst.


Kulspetspenna - Flera färgval

Kulspetspenna – Flera färgval

En penna eller flera i bagen är helt enkelt bra att ha. Klassiska är så klart att för score med dem. Även om appar osv har blivit klart vanligare de senaste åren så är det alltid trevligt att få skriva ner lite också.

Här på Golfprylar har vi ett litet urval av olika typer av pennor. Blyerts som kan sättas på scorekort och bläck som kan hängas på bagen. Det som kändes att det saknades lite var helt vanliga bläckpennor.

Så vi plockade in några sådana. Om du blir sugen på att lösa ett korsord under ronden kommer dessa så klart att hjälp dig med detta också.

Pris för dem just nu är 12 kr st. Köper du flera får du ett lägre pris på 10 kr st.


Flaskhållare universal

Flaskhållare universal

Nästa produkt på vår lista är en ny flaskhållare. Vi har tidigare sålt en version av denna produkttyp men nu har vi plockat in ytterligare en.

En lite mer ”fancy” variant är det som gäller denna gången. Fortfarande självklart till ett bra pris hos oss.

Övre delen fäster du i bagen så flaskan sen kan hänga där lite avslappnat. Under delen där du fäster flaskan är löstagbar. Du kopplar alltså när det är dags för att dricka enkelt av denna.

Pris för hållaren är 29 kr.


Liten klubborste

Liten klubborste

En stor och fin borste är bra för de tuffare jobben. En liten borste som glider när väldigt enkelt i fickan är bra vid andra tillfällen.

Dessa mäter bara ca 3 cm i bredd så verkligen ingen stor sak.

Passar bra för att putsa av en klubba efter ett slag. Inte till för mer ingrodda saker. Priset är också inte mycket att tala om för dem då de inte ens kostar en tia.

Pris för borsten är 9 kr.


Rengöringsborste med vatten till golfklubbor

Rengöringsborste med vatten till golfklubbor

Till skillnad från den lilla borsten vi presenterade här ovan kommer nu en ny variant av en mycket populär produkt här i shoppen.

Vår rengöringsborste med vatten har nu kommit i en annan och bättre version. Där du tidigare hällde ut vatten så sprutar du ut här mer kontrollerat.

Förhoppningsvis blir denna lika populär som den tidigare äldre varianten vi sålde.

Priset för borsten är 79 kr.


Kit med borstar och groovevässare

Kit med borstar och groovevässare

Groovevässare av olika slag tillhör också de mest populära produkterna här i shoppen. Det är även en av de ursprungliga saker vi sålde här redan från början.

Produkten vi nu har plockat in är ett kit där det ingår två olika borstar plus en groovevässare.

Du kan t ex hänga dem på bagen om du så vill med kroken. Priset är bara 20 kr mer än vad vi för närvarande tar för enbart groovevässaren. Alltså ett bra pris minst sagt för paketet.

Pris är 109 kr.


Golfboll för putterträning

Golfboll för putterträning

Klart intressant produkt detta får man allt säga. Vi har nämligen plockat in en golfboll där någon glömt att tillverka sidorna.

Denna boll är till för att träna puttning. Kort kan man säga att ifall du träffar bollen korrekt när du puttar så kommer bollen att rulla iväg fint.

Träffar du dock inte rent kommer den att vobbla iväg då den inte balanserar.

Perfekt hjälpmedel för dig som vill träna upp puttningen alltså.

Priset för bollen är 39 kr.


Dubbelsidig golfborste – Flera färger

Dubbelsidig golfborste - Flera färger

Sista produkten denna gång är en dubbelsidig borste som vi säljer i tre färger för tillfället. Bara att välja mellan svart, blå och röd. Förhoppningsvis hittar du därmed någon som passar bra till din bag.

Har en krok som du använder för att fästa den i bagen för enkel åtkomst under ronden.

De två sidorna är som de brukar vara där ena har metallborst och andra borst i metall. Alltså rengöring både för tuffa smutsen och den lite lättare.

Priset för borsten är 49 kr.


Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>