Nya produkter i shoppen och ny kategori

Vi försöker alltid utvidga vårt sortiment ifall vi hittar trevliga golfprylar som passar in i shoppen. Ofta är det ganska små och smidiga golftillbehör vi köper in men det dyker även upp en och annan grej som är lite annorlunda. Denna gång har vi lagt till ett set för ”toalettgolf” som är en puttmatta med putter, hål och plastbollar som man kan ha lite skoj med när man ockuperar toaletten.

Vi har även lagt till nya plastpeggar i form av bikinitjejer som komplement till våra tidigare nakna damer som varit en hit. Eftersom vi nu har några olika produkter som kan räknas som plojgrejer eller skämtartiklar så har vi även valt att skapa en ny kategori i shoppen som heter Roliga prylar. Där lägger vi in alla saker som är lite udda och som inte bara är praktiska utan även lite coola och skojiga.

Utöver dessa roliga prylar har vi även fått in en smart och flexibel scorekorthållare till golfvagnen som du kan fästa på de flesta olika modeller och som gör det lite enklare att hålla koll på scorekortet under golfrundan.

Bikinitjejer plastpeggar är häftiga peggar i form av en tjej i blå bikini. Perfekt för den som vill sticka ut lite, eller som present till en golfare med humor.

De kostar 49 kr för ett paket med sex peggar. Det finns flera olika färger att välja på så du kan säkert hitta en färg som passar dig. Eller varför inte som en gåva till gubben som spenderar den mesta av sin tid ute på golfbanan.

Toalettgolf set är ett bra litet paket med allt du behöver för att underhålla dig själv med puttning medan du besöker toaletten. Också en rolig present till den där personen som spenderar alldeles för mycket tid på toan. Kanske kan han göra någon nytta där framöver.

I setet finns en putter i plast, en filtmatta, ett hål, några plastbollar och en ”stör-ej-skylt”.

Scorekorthållare till golfvagn är en bra grej för dig som vill ha ditt scorekort på ett säkert ställe och smidigt kunna skriva upp dina slag.

Vår passar till de flesta vagnar och har även ett par golfbollshållare, pegghållare och en plats för pennan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>