Nya produkter i shoppen – Markeringsknappar, mall och handshållare

Det är alltid trevligt när jag kan skriva om nya produkter som vi har lagt in i shoppen. De senaste veckorna har vi fått in för oss ganska många nya produkter. För andra kanske det inte är speciellt många men när vi i vår lilla shop lägger in 10 st nya produkter blir skillnaden klart märkbar.

Här kommer lite snabb info om det första gänget av dessa nya grejer. Kanske något som du hittar här som ser intressant ut.

Markeringsknapp för keps – ”One Putt” är en markeringsknapp du fäster på kepsen så att den aldrig försvinner utan alltid finns det snabbt tillgänlig för markering. Bra och ha även om bollen egentligen på alla inspel lägger sig så nära hålet att det bara är en tap-in som behövs. Kan ju låna ut knappen till någon annan mer behövande spelare t ex.

Markeringsknapp för keps – beräkning av lutning passar dig som vill lära dig hur greenerna lutar. En liten vattenbubbla visar hur det ser ut på greenen. När du är färdig är det bara att sätta fast knappen på kepsen igen.

Markeringsmall för golfboll – Sex mallar om du vill undvika risken att inte kunna identifiera din boll är detta ett bra set med mallar. Innehåller många bokstäver och figurer som gör att du enkelt skapar en unik märkning.

Handskhållare / Handskhängare – istället för att du tjorvar ner handsken i bagen efter avslutad rond sätter du upp den på denna hållare. Resultatet blir en handske som behåller mjukheten längre och som även håller för fler ronder.

Klassisk necessär i slitstark nylon är kanske vid första anblick inte den klaraste golfprylen men någonstans ska du ju ha deon, shampo osv som du använder när du byter om efter ronden. Det gäller ju att göra sig fin inför resten av dagen eller kvällen. Bra och rymlig necessär som är svart med vita ränder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>