Nya produkter i shoppen – Längesen det kom en uppdatering

Upptäckte att det visst var ganska längesen som jag gjorde en uppdatering av detta slaget. Tiden har en tendens att springa på och ibland tänker man helt enkelt inte på att göra vissa saker. Även om det inte har kommit några artiklar av detta slaget så är det inte samma sak som att det inte kommit nya produkter. Tänkte därför här gå igenom några av de bästa som dykt upp sedan senast.

Gummipeggar 10-pack – får man allt säga har varit en riktig succé med våra mått mätt. Detta är troligen den produkten som vi har sålt bäst av på senare tid. Bra och stabila peggar med en gummitopp som gör dem hållbara. 80 mm långa så det ska mycket till för att de inte ska fungera till alla klubbor.

Gummiklämma – är ett strålande hjälpmedel för dig som byter grepp eller skaft själv. Med hjälp av gummiklämman så fäster du enkelt skaftet utan att förstöra något när du använder ett skruvstäd eller liknande.

Manschettknappar – Golfbollar – antingen en trevlig present till någon du känner som spelar golf eller kanske bara en present till dig själv. Med största säkerhet kommer användaren av dessa bli största stjärnan på nästa sammankomst på klubben (när den nu blir pga av pandemin).

Svingspegel – är ett träningshjälpmedel där du själv kan se svingen m.m. Ger direkt feedback för dig.

Där har vi några väl valda av alla nya produkter som har dykt upp sedan senast. Vad som är trevligt är att vi även har ganska många produkter redan beställda som vi bara väntar på leverans av innan vi kan kolla att det är okej produkter och sedan börja sälja här. Nu när snön är borta börjar det även närma sig golfsäsongen och då är det läge för att testa våra golfbollar och se ifall vi är nöjda och kan börja sälja sådana också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>