Nya produkter i shoppen – Handskar, smash bag, groovevässare m.m

Säsongen är på gång ordentligt här i landet och då har vi även börjat att stoppa in nya produkter i shoppen. Trevliga är att vi har ganska många nya saker som ligger och väntar på att läggas in. Här presenterar vi det första gänget med produkter som vi har lagt upp.

Handskar – vi har tidigare varit lite dåliga på det här med handskar och det är något vi försökt att råda bot på. Här har vi en mycket prisvärd handske som säkert kommer att passa dig bra. Inget känt namn som bara kostar en massa extra pengar i onödan. Handsken finns i både vänster och höger och i storlekarna small, medium och large.

Groovevässare – Multi – vår groovevässare har blivit en storsäljare (för oss dvs) och därför har vi plockat in en variant till. Här kan du välja på flera olika spetsar med olika bredd för att hitta exakt rätt för just din klubba.

Smash bag / Impact bag – träningsverktyg för dig som verkligen vill smälla på. Bara att fylla med t ex kläder och sedan förbättra ditt golfspel.

Blyertspennor 10-pack – ett pack med 10 st blyertspennor i IKEA-storlek som passar fint i fickan. Bra och enkla för dig som vill hålla ordning på scoren.

Linjemarkerare – för dig som gillar att dra upp en linje på bollen för att kunna ställa in puttningen extra bra. Droppa bara i bollen och sedan rita din linje.

Ciggarhållare – en god cigarr under ronden är ofta in fel. Här har du en hållare som du kan använda när du vill lägga ifrån dig cigarren och dunka upp bollen nära flagg.

Enkel greenlagare i metall – en greenlagare av det lite enklare slaget som fortfarande är i metall. Billig och smidig att använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>