Nya produkter i shoppen – Chippingnät, magnetisk peg, uppvärmningsring och markeringsknapp

Nu har vi återigen utvidgat sortimentet lite med nya produkter. Några är ganska små saker men vi har även ett par lite större grejer som vi är glada att kunna sälja. Vi har t ex ett pop-up chippingnät, smarta magnetiska peggar och uppvärmningsringar som man sätter på klubban när man värmer upp svingen.

Vi tycker att det är kul att köpa in nya prylar som vi tror att våra besökare kommer att uppskatta och vilja köpa. Eftersom vi fokuserar på tillbehör och blandade golfprylar är det ofta lite mindre saker vi lägger till i vårt sortiment. Idag har vi ett gäng små saker men även en lite större grej.

Chippingnät pop-up är ett smidigt träningsredskap för dig som vill öva på att chippa. Nätet är litet och nätt och givetvis portabelt. Du kan enkelt sätta upp det i trädgården eller lite var som helst.

Magnetisk peg kan man använda ifall man tröttnat på att peggarna försvinner hela tiden. Denna specialpeg är utformad med en magnet och ett snöre så att den inte kan slås bort. Smidig och smart.

Uppvärmnignsring används för att värma upp mer effektivt. Man trär den på sin klubba så att den hamnar ovanför klubbhuvudet och kan sedan svinga med lite mer tyngd, vilket ger snabbare uppvärmning.

Markeringsknapp pokerchip är en annorlunda markeringsknapp som ser ut som en form av pokermarker. Den är lite större och har mer vikt än många sämre knappar och kan vara kul för dig som gillar poker eller som helt enkelt vill ha en annorlunda markeringsknapp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>