Nya produkter i shoppen – Bollmarkering, scoreräknare, greenlagare och nyckelring

Nu börjar det nästan att bli för mycket av det goda. Eller kan det någonsin bli det?

Oavsett kommer här vårt fjärde och avslutande blogginlägg på lika många veckor där vi tittar på vilka nya produkter som har kommit in i shoppen. Här kommer lite blandade saker att dyka upp som du som läser detta förhoppningsvis gillar och iaf blir lite retad i köpnerven.

Sen är det så klart inte direkt högsäsong för golf nu men bäst att vara redo för våren.


Smidig bollsmarkeringsmall + penna

Smidig bollsmarkeringsmall + penna

Första produkten är en både gammal och ny produkt. Den gamla har fått en uppdatering och den nya är en annan färg.

Tidigare sålde vi nämligen denna mall enskilt utan någon penna. Vi har nu lagt till en penna så det också kommer med. Det nya är att vi innan bara sålde en blå mall men nu har vi även lagt till en röd.

Sen spelar så klart inte färgen på mallen någon större roll. Dock är det så att pennan som kommer med har samma färg som mallen. Mallen kan faktiskt vara i lite olika nyanser då vi har fått hälften lite lätt genomskinliga och de andra i fast färg.

Nu har du därför två olika färger på penna att välja mellan.

Detta är mallen för dig som vill dra upp linjer på din boll inför puttning t ex. Det går att dra en linje i mitten alternativt tre linjer om du hellre önskar det.

Pris för mallen och penna är 29 kr. Köp – Smidig bollsmarkeringsmall + penna – Flera färgval


Linjemarkerare Klämma + Penna

Linjemarkerare Klämma + Penna

Lite likt produkten här ovan är detta en produkt som inte är ny men har fått en utveckling.

Linjemarkerare av detta slag har hela tiden varit populär här i shoppen och vi har tidigare sålt den utan att du som kund har kunnat bestämma färg själv på pennan. Detta har vi nu ändrat så att det är möjligt att välja bland fyra olika färger.

Svart, röd, grön och blå kan du numera välja mellan. Själva mallen är i samma färg som pennan. Nu kan du alltså väljer den färg som du tycker är snyggast eller tydligast. Oavsett vilken färg har du ner flera val vilket måste ses som ett framsteg.

Mallen är i huvudsak för dig som vill dra linjer på din boll. Det finns flera olika linjer du sedan kan välja mellan.

Pris för headcovern är 169 kr. Köp – Linjemarkerare Klämma + Penna


Greenlagare med markeringsknapp & linjeverktyg

Greenlagare med markeringsknapp & linjeverktyg

Greenlagare kommer i många olika former och vi börjar samla på oss ett gäng här i shoppen. Vi har försökt att hela tiden hitta greenlagare som har lite olika funktioner när vi utökar. Inte bara hitta fler som egentligen är exakt likadana.

Där för har vi t ex en extra billig (fortfarande bra) variant, en fällbar, en prissatt lite i mitten och nu en med en extra funktion. Då talar vi inte om markeringsknappen som kommer med då det är standard på många greenlagare.

Utan det vi talar om här är att detta faktiskt är en greenlagare som dubblerar som en markeringsmall också. Greenlagaren har en fördjupning i sig som passar för en golfboll. Som du ser på bilden finns det sedan en öppning formad som en pil. Du kan alltså dra upp en linje för din puttning med hjälp av denna greenlagare.

Pris för headcovern är 139 kr. Köp – Greenlagare med markeringsknapp & linjeverktyg


Nyckelring golfklubba & boll

Nyckelring golfklubba & boll

Nycklar har de flesta av oss. Någonstans ska vi ha dem. Gillar golf gör vi självklart.

Varför då inte en nyckelring som löser detta problem och sedan uppfyller vårt gillande av golf. Detta är iaf vår näst sista produkt som vi här presenterar för dig som orkat läsa så här långt ner i artikeln. Lite imponerande faktiskt om du orkat läsa så här långt.

Själva nyckelringen mäter ca 3,5 cm i diameter. Totalt med klubban blir längden 11 cm. En trevlig lite nyckelring att ha i fickan för den som gillar golf alltså. Tillverkad i metall.

Priset för nyckelringen är 29 kr. Köp – Nyckelring golfklubba & boll


Rund scoreräknare – 18 hål

Rund scoreräknare – 18 hål

Vi kan utan tvekan erkänna att det här med scoreräknare var en överraskning för oss här på Golfprylar. Det fanns tidigare inte riktigt i våra tankar att detta skulle vara en speciellt populär produkt. Men där hade vi utan tvekan fel.

Det har visat sig under åren att de olika typerna av scoreräknare som vi säljer alla har sålt bra. Därför har vi även med tiden plockat in fler och fler varianter. Allt för att hitta varianten som just passar våra kunder bäst.

Senaste varianten av scoreräknare är en runda variant där du har 9 hål på varje sida för att totalt få ihop 18 hål. Varje hål har en snurra som går från 0 – 9. Diametern på scoreräknaren är 8 cm.

Passar alltså dig som vill kunna ha en räkning individuellt för varje hål under din rond.

Priset för scoreräknaren är 59 kr. Köp – Rund scoreräknare – 18 hål


Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>