Nya produkter i shoppen – Bollhåv, rengöringsborste, peggar och bollhållare

Nu har vi fått in ytterligare några nya produkter i shoppen. Som vanligt försöker vi utöka sortimentet i början av varje år och de första av dessa är nu inlagda. Om någon vecka ska vi presentera ytterligare ett gäng produkter som vi hoppas att ni som besöker oss gillar.

Rengöringsborste med vatten till golfklubbor är en borste som med hjälp av vatten hjälper dig att rengöra även de mer smutsiga bollarna. Fyll på med vatten och sen är det bara att tvätta bollarna.

Plastpeggar med krona 10-pack är lågfriktionpeggar som är tänkta att ge längre och bättre utslag. Tack vare att de är gjorda i plast är de även hållbara så bara du hittar den efter utslaget ska den hålla för många slag.

Golfbollshållare i neopren för dig som vill ha en smidig hållare att hänga på bagen som rymmer tre bollar och några peggar. Perfekt för att snabbt kunna komma åt några bollar utan att behöva gräva i bagen.

Utfällbar bollhåv 2 meter är en smidig lite mindre bollhåv för dig som inte vill släpa med någon stor sådan i bagen. Ihopfälld är den enbart ca 40 cm lång och väger bara 200 gram. Plocka 5 – 10 bollar och inköpet har lönat sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>