Nya produkter i shoppen – Alignment sticks m.m

Denna gånger blev det inte ett lika långt uppehåll mellan de nya uppdateringarna om vad nytt som har kommit in i vår lilla shop. Några nyheter har det allt dykt upp som jag tänkte titta lite snabbt på nu.

Vi har de senaste åren försökt att få iväg en större order precis i början av året och i den brukar det finnas en del nya grejer och så har det även varit i år. Lite dumt i år är bara att vi visst började med denna ordern precis innan de skulle ha några veckors semester och sedan efter det har det heller inte gått så snabbt. Tyvärr är det så att när sakerna ska resa långt kan det ta tid.

Vi har faktiskt bara fått 4 av 10 paket ännu med påfyllning och även nya grejer så allt nytt han inte ens kommit till oss. Vi har även fler nyheter på gång exempelvis i form av nya handskar. Vår tanke är att gå över på en ny leverantör där också så dessa väntar vi på för närvarande. Vilket är en stor anledning varför det kan se lite tomt ut i lagret för vissa av storlekarna på handskarna vi har nu då vi helt enkelt inte har försökt beställa dem igen. Men om någon vecka har vi förhoppningsvis de nya som vi hoppas ni kommer att uppskatta.

Alignment sticks hopfällbara - 120 cm 

Alignment sticks hopfällbara – 120 cm – kan vara bland de mest användbara produkterna vi säljer faktiskt. Att se ett proffs träna utan dem känns orimligt helt enkelt. Dels kan du använda dem som namnet antyder för att sikta rätt men fungerar även för att justera svingplan och liknande.

Markeringsknapp för keps - Silver

Markeringsknapp för keps – Silver – våra andra markeringsknappar av detta slaget som man fäster i kepsen har alla haft mönster av olika slag. Något som inte alla gillar varför vi nu har plockat in en ny version som är rakt av i silverfärg. Inga konstigheter helt enkelt utan en enkel stilren design.

Skön greenlagare i metall

Skön greenlagare i metall – en av de trevligaste sakerna att använda på banana. Alltid en bra boost för självförtroende att ha ett nedslagsmärke att laga. Tyvärr ser man alldeles för ofta märken på våra greener som inte är lagade. Detta är en stabil och billig greenlagare som troligen gör dig sugen på att även laga andra spelares märke.

Chippingnät Pop-up

Chippingnät Pop-up – en produkt som varit populär här i vår tidigare version. Nu har vi ett nytt nät där vi går ifrån bara en stor ring att träffa till att nu har tre olika nät. Vinner du en tävling mot polarna?

Skumbollar 10-pack

Skumbollar 10-pack – skumbollar har också varit populära bland våra kunder i den röda formen. Dessa finns att köpa i både 6 eller 12-pack. Varför då inte även lägga ut ett 10-pack med likadana bollar fast i en annan färg? Passar perfekt för den som vill öva inomhus. Bollar av detta slag kan även användas för golfsimulatorer som bara mäter klubban och inte bollen.

Detta var några av nyheterna vi har sedan senast. Nu väntar vi bara på resten av vår leverans så ska det nog kunna komma in ytterligare en del saker här i shoppen.

Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>