Nya handskar i shoppen

Att beställa nya saker till shoppen är sällan ett snabbt jobb. Först ska det kommuniceras som inte alltid är smidigast, sen ska de tillverkas o slutligen leveras till oss vilket oftast tar 1-2 månader. Efter detta tillkommer jobb med att lägga in produkterna också vilket är ett jobb det också.

Damhandskar på Golfprylar.nu

Summan av det hela är att det tar tid och när väl de blivit inlagda är det ännu mer tillfredställande när allt är klart. Vilket trevligt nog är där vi är just nu då våra nya handskar har kommit in!!!

Handskarna känns även mjuka och trevliga och vi säljer som vanligt till ett mycket bra pris. Lägsta pris just nu på Dimbo eller Dormy för vuxenhandskar ligger på 139 och 149 kr st.

Vi tar istället 69 kr st för våra handskar vilket är ett väldigt bra pris. I princip halva priset måste man kalla ett trevligt pris. Visst får du inte en handske med ett känt märke men ärligt talat vad spelar det för någon roll egentligen?

Herrhandskar på Golfprylar.nu

En nyhet vi har är också att vi har lagt in 3-pack för våra herrhandskar där ett sådant pack kostar 179 kr vilket ger ett pris på precis under 60 kr per handske. Köper du ett 3-pack sparar du 28 kr jämfört med om du köpt 3 st av varje enskild.

För närvarande har vi inte volymen av damhanskar för att kunna lägga in dem som 3-pack också men i framtidne kommer detta säkert att hända.

Vi har handskar för både vänster och höger hand. Herrhandskarna finns i fem olika storlekar från Small hela vägen upp till XL. Damhandskarna finns i tre varianter där det är XS, Small och Medium som gäller.

Titta gärna in i vår shop och sortimentet med golfhandskar som vi har. Förhoppningsvis gillar du var du ser och kanske köper en eller tre 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>