Kepsar inlagda och nya grejer på gång

Säsongen börjar närma sig även om det är svårt att tro det med ett tjock lager snö utanför fönstret. Det innebär att vi snart kommer att börja se en ökning av besökare hit till shoppen som är i behov av lite tillbehör. Det är därför som vi brukar försöka få in lite nyheter i shoppen under denna period och i år är inte något undantag.

Vi är en liten shop och lär så vara ett bra tag framöver så jämfört med de stora drakarna är ju våra investeringar små men för oss så är investeringen vi nu har startat troligen den största någonsin. Det kommer att innebära ett antal nya produkter så som grepp, damhandske och lite andra blandade trevliga tillbehör.

Vi har även lite grejer sedan gammalt som inte hann testas ordentligt innan det lite allt för tråkiga höstvädret slog till förra året som kommer att dyka upp i shoppen.

Förhoppningsvis blir det ett trevligt tillskott till vårt sortiment när sakerna börjar dyka upp vilket de väl ska göra inom en månad om allt fungerar som det är tänkt.

Kepsar och gubbiga saker

Lite saker har redan hänt denna vecka och det är att vi har lagt in lite fler saker i vår avdelning med kepsar. Det är dels två vanliga typer av kepsar där en är en vanlig enfärgad och den andra har lite mer design utan att för den delen vara störande.

Sedan har vi även lagt in en personlig favorit i form av lite gubbkepsar. Har nog själv tre av färgerna vi säljer och spelar gärna med en sådan om vädret är passande, kör även med en av våra ”W” kepsar så jag har testat dessa produkter väl innan vi börjar sälja dem.

Enfärgad keps – Flera färger är vår enkla keps för dig som inte gillar massa loggor eller grafik. För närvarande säljer vi dem i 8 olika färger. Kepsen är självklart ställbar så som alla andra kepsar vilket gör att den passar de allra flesta. Pris 69 kr.

Keps Vintage ”W” – Flera färger vår i mina ögon snygga keps med ett ordentligt W på framsidan och lite små andra designgrejer. Kepsen går i lite vintagestil med en sliten färgton och lite slitna delar. Vi säljer för tillfället denna keps i 6 st olika färger. Pris 89 kr

Flat Cap / Gubbkeps – Flera färger en personlig favorit som jag använder både på banan och ute i det vanliga livet. Gillar att denna är ganska luftig då det passar mig som är ganska varm av mig. Har alltså ingen stoppning utan det är en gubbkeps för när vädret är över nollan. Finns att välja på i 5 olika färger. Storleken kan beskrivas som medium vilket gör att den passar de allra flesta. En viss flexibilitet finns självklart men om du har ett riktigt stort huvud t ex kan det bli lite väl trångt. Pris 79 kr

En trevlig liten uppdatering av våra produkter blev det alltså denna gången. Kepsar är ju väldigt användbart ute på banan nästan oavsett vad det är för något väder. Strålande sol och den sparar ögonen och om det istället olyckligtvis regnar slipper man känna vattnet direkt på sig vilket kan vara riktigt skönt.

Nu är det bara att vänta några veckor innan vädergudarna tar sitt ansvar och se till att det blir grönt ute. Förhoppningsvis ungefär samtidigt som jag kan presentera nästa gäng med nya produkter här i shoppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>