Imorgon vårrea på Golfprylar.nu – 20 % på allt i en vecka

20 % rea på Golfprylar.nu

Efter en lång vinter är det äntligen dags att börja ge sig ut och hacka på golfbanan. Kanske inte har varit värsta vintern i mannaminne här i Småland men lång tid har gått iaf sedan spelet avslutades förra året.

Men nu har vårblommorna börjat att titta fram igen och golfbanorna börjar öppna upp. Alltså perfekta tiden att skaffa lite tillbehör för att klara av säsongen. Peggarna kanske är slut eller handsken behöver byta ut.

Vi här på Golfprylar blir så klart glada om dessa tillbehör köps in av just oss. För att göra det lite extra trevligt för våra kunder har vi därför planerat för en vårrea. Eller säsongsstartsrea som kanske är bästa namnet att kalla rean för.

Rean kommer att börja imorgon tisdag den 26/3 och sedan pågå i en vecka från det. Den slutar alltså 2/4. Gott om tid finns det att handla på men det ska tilläggas som vanligt att produkter kan ta slut under rean.

20 % på allt

Senast vi körde en rea var under Black Friday och veckan runt den. Vi fortsätter nu med samma typ av rea denna gången. Vilket innebär 20 % på allt i hela vår butik. Du behöver heller inte använda någon kod eller liknande utan rean syns direkt.

Våra mängdrabatter osv gäller självklart även under rean. På samma sätt som fraktfritt gäller över orders på 500 kr som vanligt.

Inga smyghöjningar

Priser ändrar sig så klart hela tiden men vi håller inte på med några sådana ändringar inför våra reor. Spontant skulle jag tro att det inte gjorts några prisändringar denna månad och har det gjort sådana kan de lika väl ha varit nedåt i pris.

Det som är helt garanterat är att samma grundpris som gällde idag även kommer att gälla imorgon. Alltså det är en helt rak rea på 20 % utan några luringar.

Besök shoppen och hitta lite fynd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>