Året börjar närma sig slutet

Som ni märkt har tempot gått ner här på sajten den senaste tiden och det är inte speciellt överraskande direkt med tanke på vad vi sysslar med. Även om vädret har varit helt okej för golfspel så är det liksom inte samma sak som att göra det under sommaren.

Hur går det för sajten?

Vi har ganska många projekt igång samtidigt vilket gör att det är omöjligt att enbart jobba med denna sajt hela tiden. Men även om vi bara jobbar med den delar av vår tid så har den haft en klart trevlig ökning om man tittar på trafiken. Vi har under detta året haft ungefär 2,5 gånger så många besökare som året innan. Sjävklart är detta något vi är nöjda med men vi vet även att det finns utrymme för förbättring.

Det finns ganska många projekt planerad för sajten som vi hoppas ska vara klart intressanta för er som besöker oss. Troligen kommer en ny ganska stor avdelning dyka upp någon gång när gräset börjar bli lite grönare i vår. Det trevliga med golf är att det finns mycket att skriva om och även om vi aldrig kommer att kunna skriva om allt så ska vi försöka täcka in klart mer av det grundläggande som finns där ute.

Denna sajt har ju aldrig haft som syfte att vara någon nyhetsportal t ex utan tanken är ju mer att ni som besöker oss ska kunna hitta svar på många av era vanliga frågor. Exempelvis har vi ju här på sajten en stor nybörjarguide som tar upp det allra mesta för dig som funderar på att börja spela golf, vi har en omfattande och enkel samanfattning av regelboken m.m. Detta blandat med lite roliga videoklipp och artiklar som tar upp de lite mer roliga aspekterna av golfen.

Vi är två personer som driver sajten och det är bara en av oss som spelar golf och jag är visst en helt okej golfspelare men jag är inte utbildad tränare på något vis. Därför kommer detta aldrig att bli sajten som kommer att ha som syfte att lära er exakt hur ni ska göra när ni spelar. Visst kommer vi troligen snart att lägga upp ett videobibliotek med träningsklipp men då talar vi mer om grundläggande klipp som kanske kan svara på hur man botar en slice. Klipp då där vi inte är lärare utan folk som kan sina saker och det blir ju heller inte specifikt för en person så man vet ju aldrig vem tipsen passar för.

Hur går det för shoppen?

Ser man till shoppen så har vi också haft en bra ökning där med ungefär dubbla mängden orders. Sen är vår shop fortfarande en liten shop och det kommer nog aldrig att ändras där egentligen. Tanken har aldrig varit att ta upp kampen med de stora drakarna utan vi försöker att driva en shop som koncentrerar sig på de där vanliga tillbehören och kan sälja dem till riktigt bra priser.

Istället för att hitta märkesprylar hittar du hos oss produkter som inte har något märke och därmed heller inte kostar en massa extra av den anledningen. För det finns ju massor av saker där det spelar noll roll vem som har gjort den. Sen är det självklart väldigt svårt att hålla ordning på allas priser överallt men jag har iaf svårt att se många produkter som skulle vara direkt billigare hos någon annan säljare till ordinarie pris.

Något som är positivt också är att vi egentligen inte har fått höra något negativt om vår shop. Det har varit någon order under året där vi missade att packa ner en påse peggar eller liknande och jag tror att det var en eller två som hade en reklamation för något som gått sönder. Men på det stora hela har det varit väldigt lite sådant och dessa fall har lösts utan några problem.

Vi har även ökat vårt utbud med ett antal produkter under året. T ex har vi fått in lättklädda herrar också så där har vi blivit lite mer jämställda. Produkterna har tänkt att fortsätta öka även om man inte ska förvänta sig några jätteskillnader. Vi får helt enkelt se vad vi hittar som kan vara intressant att sälja och där vi kan göra det till ett riktigt bra pris. Kan vi inte få till bra priset finns det ju inte någon större anledning att plocka in sakerna då det är bättre att ni köper dem av andra.

Sammantaget har det iaf varit ett bra år för shoppen och detta hoppas vi ska fortsätta under nästa år. Kan vi ta och dubbla försäljningen en gång till skulle det ju inte direkt göra oss arga.

Året är snart slut

Det är nu vi tar och önskar er en härlig jul och ett gott nytt år. Hoppas att det ligger många avlånga paket under granen men en liten klump i ena delen och att det avläggs många nyårslöften om mer spenderad tid på golfbanan (säkert väldigt vanligt) och att dessa sedan hålls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>