Roliga golfspel till mobilen

Golfspel (till exempelvis datorer) har funnits i nästan 40 år, och av en bra anledning. Deras förmåga att replikera känslan av friluftsliv och natur, samt att spelet är utmanande och kräver fullständig precision, har gjort dessa spel riktigt populära. De är ett bra alternativ när man inte har möjlighet att åka till banan själv.

Golfspel på datorn kan givetvis oftast vara lite mer realistiska och omfattande än spel till mobilen, där man måste begränsa sig lite. Dock finns det idag mycket att välja på och det finns många olika typer av spel. En del mer realistiska och en del som är enklare eller lite mer “tokiga”.

Mobilspel är givetvis stort nu för tiden och de flesta har spelat något spel på sin mobiltelefon. Även golfare måste ju få ha lite skoj med mobilen och det tar vi fasta på i den här artikeln. Här kommer tips på några av de bästa golfspelen till mobilen just nu.

Golf Championship

Om du gillade Nintendo 64:s fantastiska Mario Golf 64 eller Wii Sports Golf så är Golf Championship förmodligen spelet för dig. Med över 72 hål fyllda med roliga utmaningar och udda utformningar på banorna är detta tecknade, livfulla spel perfekt för dem som inte letar efter en helt realistisk upplevelse. I stället kan man förvänta sig vackert utformade nivåer, anpassningsbara spelare och tre olika spellägen. Det är lätt att lära sig spelets kontroller.

Flick Golf

Ett av de mest populära spelen i Flick Sports-serien är Flick Golf, ett spel som kan verka enkelt men erbjuder spelare så mycket mer. Flick Golf kräver hög precision, och det kan ta en stund innan du verkligen behärskar konsten att skjuta iväg bollen.

När du börjar få kläm på det är det riktigt roligt, och det blir ganska beroendeframkallande. Om du verkligen gillar spelet kan du också ladda ner spelets uppföljare Flick Golf World Tour och Flick Golf Extreme. Det senare alternativet har massor av galna utmaningar.

King of the Course Golf

Golfspel i arkad-stil togs fram av EA Games, och deras King of the Course Golf är ett av de mest kompletta och realistiska mobila golfspelen du kan hitta. King of the Course Golf erbjuder spelare möjligheten att spela på verkliga banor, inklusive Banff Springs, TPC Sawgrass och Pinehurst No. 2.

Du kommer också att kunna välja mellan en stor lista över golfproffs och legender, bland annat Jason Dufner, Bubba Watson, Dustin Johnson och Keegan Bradley. Du får senare chansen att bevisa att studenten har blivit ledaren, när du möter dem på banan. Spelet erbjuder också ett multiplayer-läge, vilket gör att du kan utmana dina vänner och tävla mot dem på fler än 300 banor och lika många utmaningar.

Golf Star

Golf Star tar multiplayer-spel till nästa nivå och är den obestridliga kungen av mobila golfspel. Golf-fans kommer säkert att uppskatta de stora ansträngningarna som detta spel gör för att reproducera spelet i vad som bara kan beskrivas som ett hyperrealistiskt sätt, inte bara i grafik och teknik, utan också i spelets fysik. I spelet finns en avancerad fysikmotor som påverkar över 70 element som i sin tur påverkar varje slag – inklusive slagvinkel, vind, temperatur, fuktighet och mycket annat.

Golf Star är en seriös golfsimulator som faktiskt kan lära dig en sak eller två om att förbättra ditt spel. Liksom King of the Course Golf har detta spel också riktiga banor och spelare, men den stora skillnaden är dess robusta multiplayer-spelläge. Upp till 10 spelare kan spela mot varandra i realtid i 3 olika spellägen, och det är helt enkelt inget annat spel som kan tävla med det om du letar efter att utmana dina vänner.

Golf Clash

Ett mycket underhållande golfspel som både är enkelt och lite komplicerat på samma gång. Det krävs inte så mycket för att lära sig och komma igång men det finns ganska mycket småsaker man kan justera för att bemästra spelet. Spelet är inte ute efter att vara superrealistiskt men har givetvis inslag av golfens fysik med bollens skruv, studs, banans vinklar osv.

Du samlar på dig nya klubbor och går med i nya turneringar osv med svårare banor, svårare motstånd och större insatser. I Golf Clash spelar du 1v1 mot en annan riktig människa i multiplayer för att visa vem som är bäst, så det är tillfredsställande att vinna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>