Dufnering

En av mina allra största favoriter på golfbanan är Jason Dufner. Denna spelare som knappt drar på smilbanden när han vinner en major. Men som faktiskt är riktigt rolig i vanliga livet. Ett tips är t ex att följa honom på Twitter, där få man klart se att han har en klart rolig humor som är så där lagom torr. Följer självklart honom själv där och mina smilband får iaf röra på sig ganska ofta. Med stor sannolikhet kommer det att komma in inlägg och videoklipp om honom lite då och då här på sajten eftersom han ju faktiskt är en stor favorit för mig.

Dufnering

En sak som jag faktiskt hade missat är den trenden som dök upp förra året där man gjorde en Dufnering. Det hela startade när någon tog en bild på herr Dufner själv vid ett besök på ett barn- och familjecenter. På kortet ser han väl inte direkt ut att ha otroligt skoj. Varför då inte sätta sig på ett lite intressant sätt. Du kan se det själv på bilden här under.

Se möjligheterna

Som du ser på bilden bjuder han på en otroligt imponerande kroppshållning som utstrålar att han verkligen ser ut att vara sugen på att deltaga. Hur skönt det är kan jag dock ställa mig lite frågande till. Men det kanske det är om man heter Jason Dufner. Hans ansiktsuttryck är ju även det liknande när han gjort en eagle på touren, när han borstar tänderna, slänger soporna eller någon annan upphetsande sak.

Svar på detta

Det härliga med sociala medier är ju att det numera är enkelt att få ut bilder där man skämtar till det. Inte tog det lång tid för andra spelare på touren att skämta till det lite och en samling på dessa kan man hitta på Golf.com. Hans polare Keegan Bradley har självklart varit framme men även ytterligare ett gäng kända spelare. Även om de inte riktigt lyckas få till hans uttryck av total uttråknad så lyckas de ju iaf få till hans mage.

Keegan dufnar på banan

Keegan Bradley är ju som sagt var mycket god vän med Dufner och när han då lyckas sätta ett inspel för eagle så finns det ju bara en sak att göra. Speciellt om spelpartnern för dagen råkar vara just herr Dufner själv. Bradley ska ha cred för att han gör just detta slag när han spelar med Dufner och då direkt tänker på att härma honom.

Känns som måste börja för Bradley också då han ju verkar vara en rolig prick han också. Är ju lite roligt att se honom spela också förutsatt att man inte få panik av hans ticks. Hans onda öga när han puttar ser ju lagom farligt ut 🙂

Ett tillägg

Hittade ett till klipp om detta när jag slösurfade som jag tyckte kunde vara passande. Detta är när Dufner blir intervjuad på något ställe och förklarar vad det var som hände när det hela började och lite runt omkring det hela. Klart go kille det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>