Draw och Fade

De flesta av oss som spelar golf har ett sätt som vi slår bollen på. Själv slår jag exempelvis nästan alla slagen med en draw. Kanske slår du en fade eller alltid rakt oavsett kan denna spelform vara en bra träningsform. Det hela går nämligen ut på att alternera mellan just draw och fade.

Golf Spelform - Draw och Fade

Själva spelformen är väldigt enkel då du ska slå alla långa slag på ett hål med en draw. För att nästa hål slå alla långa slag med en fade. Du kan även t ex köra två hål i rad med draw för att sedan byta. Det fungerar även strålande att istället för ett helt hål med draw eller fade så byter du efter varje slag.

Hamnar du t ex fel i position för en draw ska du iaf försöka slå en sådan. Kanske får du försöka att slå den högt så att den går över träden som står i vägen. Din kreativitet får du helt enkelt använda. Sen om du ligger under en buske och måste hacka dig ut så kan du självklart slå ett rak slag då du ju inte har möjlighet till något annat.

Detta är alltså en spelform för dig som vill träna ordentligt på att skruva bollen vilket man kan ha stor nytta utav. Att spela på detta vis passar sig därför inte för några tävlingar.

Är du inte så van vid att skruva sedan tidigare är det bra att mentalt ställa in sig på att resultaten inte blir perfekta. Förhoppningsvis kan det iaf bli en trevlig runda och du får öva ordentligt på att skruva bollen vilket man aldrig vet när man har nytta utav.

Produkter från shoppen

Mängdrabatt
BlåBlå
GrönGrön
GulGul
+2
49 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
Rea!
Det ursprungliga priset var: 229 kr.Det nuvarande priset är: 199 kr.
Mängdrabatt
Mängdrabatt
BlåBlå
GulGul
LjusblåLjusblå
+2
49 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>