Dags att börja titta på SMHI

En liten bit in februari är den tiden på året då det börjar bli dags att titta in på SMHI och hålla tummarna. Inte är det så att banan här i Småland direkt är på gång att öppna men hoppet börjar nu komma iaf.

Prognosen sträcker ju sig 10 dagar framåt i tiden vilket gör att vi börjar närma oss slutet av februari snart. Inte då heller kommer det att bli någon golf men om vädret då börjar bli lite varmare vet man med sig att det troligen inte är några stora drivor med snö som ska smälta bort innan klubborna kan plockas fram. Syns det istället bara en massa minusgrader känns det på långa vägar hur tjälen trycker sig neråt i marken bara för att jävlas.

Det positiva är att för tillfället set det okej ut med vädret. Självklart inte några stora värmeböljer eller liknande men iaf plusgrader på dagarna. Kanske kan säsongen komma igång hyfsat snabbt alltså.

Själv kan jag nämligen behöva en lite bättre säsong nu än förra. Inte direkt att spelet var dåligt eller så utan det var mer att det blev för lite spelat. Om spelet var bra eller ej vet jag faktiskt inte då jag nog aldrig räknade score på hela säsongen utan bara spelade match eller var ute och träningsspelade.

Men tyvärr blev det för lite spelat och det finns som alltid många anledningar till det. En sak som påverkade mig ganska mycket var att jag efter sommaren började cykla vilket tog ganska mycket tid. Mycket bra för hälsan att cykla men fan golfen blir ju lidande så detta året krävs det bättre planering för att få ihop dem tillsammans. Kanske även ge sig ut och spela någon annan roliga banan kan vara något.

Det ska sen också som vanligt bli intressant att se vad som har hänt med svingen under övervintringen. Med åren jag spelat golf känns det som mindre har hänt men ibland kan överraskningar dyka upp. Det behöver då heller inte vara dåliga sådana utan det kan lika väl vara att kroppen glömde bort någon dålig del av svingen. Klart idé att hålla tummarna för det.

Snart så
Längtar till det gröna och fina!!!

Golfprylar

Tyvärr blev det alldeles för lite tid för denna sajten förra året också. E-handeln för oss har börjat ta mer tid och då det är mitt huvudansvar blir sajten i övrigt lidande. Fler orders kom inte till shoppen förra året vilket vi klart gillar och det visar utan tvekan för oss att detta är en viktig sak att jobba med. Förhoppningsvis blir det en del bra tillskott i shoppen under året iaf. T ex har vi idag pratat om ett antal produkter som vi ska kontakt med leverantörer för att köpa in.

Hur mycket tid som blir till att göra guider eller annat liknande är inte klart men tanken är helt klart att det ska dyka upp lite sådant under året också. För även om detta är en shop så är informationsdelen av sajten lika viktig för oss.

Det är den som gör vår sajt lite unik och det vill vi inte ändra på. Vanliga shoppar har som syfte att folk ska komma in till dem och köpa en massa saker, vi har som mål att folk ska komma hit och hitta information och sedan också kanske köpa lite billiga tillbehör. Inte för att vi blir ledsna ifall något bara kommer in för att köpa 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>