Börjar dyka upp intressanta verktyg som GAME Golf

Jag tillhör typen av spelare som gillar statistik och för personer som mig börjar det nu dyka upp ett antal intressanta verktyg på marknaden.

Nu under ett antal år har jag fört in mina scorer på en sajter som heter Leaderboard.com. Jag har även skrivit om detta i en annan artikel här på sajten som heter ”För statistik över dina rundor”. Detta är ett verktyg som jag fortfarande vill tipsa om att använda då det är ganska smidigt när man väl kommit in i det och man får ut en massa intressant statistik.

Men nu har det börjat dyka upp ett antal andra verktyg som väl kan kallas för lite mer moderna då de använder mobilen eller andra hjälpmedel för att få ut datan. Ett sådant verktyg som jag tycker verkar riktigt intressant är GAME Golf. President Obama t ex verkar använda detta enligt en artikel på Golf Digest.

Kort kan man säga att det är ett system där du sätter gpstaggar på dina klubbor som du sedan stöter till mot en liten mojäng i ditt bälte. Då vet den vilken klubba du använder och var du spelar ifrån. Därmed kan du få ut det mesta som finns och är intressant när det gäller statistik. För att det ska fungera krävs det självklart att din bana finns i systemet och trevligt nog verkar det inte vara något större problem. När jag skriver detta inlägg finns det 437 resultat på banor i Sverige vilket borde vara en mycket stor del av alla banor. Priset ligger för närvarande i Sverige på 1 990 kr vilket jag kan tycka är lite styggt då man i USA tar 199$ vilket ju är klart mindre. Men så är det ju tyvärr att bo i vårt land ibland.

Istället för att jag ska förklara exakt hur det fungerar är mitt tips att titta på det Youtubeklipp som jag lägger in här i artikeln. De har ju även testat produkten till skillnad från mig så betyget är ju lite mer intressant. Jag kan ju bara hur jag tror att det fungerar.

Det finns även flera andra verktyg som liknar denna på marknaden nu även om de fungerar på lite andra vis. Tanken är iaf att få ut nyttig statistik det är bara lite olika hur man gör för att få fram den. Det kommer säkert att bli vanligare de närmaste åren med verktyg av detta slag då tekniken ju går framåt.

Avslutningsvis kan jag bara säga att ifall det finns någon som ”råkar” vilja skicka mig ett paket med en GAME Golf i för att jag ska recensera så kommer jag gärna göra det och jag kommer troligen älska den!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>