Vi jobbar på men framgångarna är inte alltid där

Detta är ett år där vi har försökt att steppa upp vårt jobb här med sajten i sin helhet. Ett steg i detta är att vi försöker skapa med ”levande content” eller vad man ska kalla det för. Alltså att vi använder oss av bilder tagna själva ute på banan, instruktionsvideos, produktvideos osv osv.

En sak som är helt klart är dock att det inte alltid är så enkelt att få till allt som man tänkt sig. Som allt i livet är det en resa i lärande som ska göras. Vi är tidigt i denna resa varför våra resultat inte alltid är lika snyggt som proffsens bilder och videos. Självklart är resultaten nästan alltid som proffsen 😉

Ljuset ska vara rätt, modellen, location ska vara rätt osv. Efter det tillkommer editing av bilder och filmklipp som också ska bli bra. Och trots att vi har högeskolepoäng i digitalt foto eller vad kursen kallades för är vi inte riktigt fullärda. Redigering av videos ingick heller inte i kursen så där är det bara att starta från noll.

Det vi dock hoppas på är att vi alltid lyckas få fram vår poäng med t ex en övning eller en produktvideo även om vi inte vinner några Oscars.

Men ibland blir resultatet helt enkelt som i detta klipp här nedanför.

Pressen är hård

Ibland blir det fel redan från början som i klippet här. För nej det var inte tanken att visa upp ett uselt bunkerslag. Tanken här är att visa att man faktiskt får gräva ner fötterna lite inför ett bunkerslag. Så min ursäkt är alltså att jag inte gjorde det här vilket skapade en dålig stance och ett uselt slag. Eller är det bara avsaknad av talang, även om det så klart låter helt otroligt 😉

Jobbigt är även om videon kräver fem slag och de fyra första slagen är bra. Den pressen man känner inför sista slaget då kan troligen jämföras med en putt för vinst på Masters.

Nya grejer på gång

I helgen var vi iaf ute med kameran och fick till en del saker som kommer dyka upp här på sajten den närmaste tiden. Tyvärr har vi inte möjlighet att filma och ha oss allt för ofta då det skiljer många många mil mellan vanliga fotografen och modellen. Vi får se om modellen även kan bli fotograf i större utsträckning och att det därmed kan produceras mer fina grejer.

Att våren knappt har kommit till oss här syns också i korten då det inte är frågan om några frodiga sommarbilder med strålande solsken men det får man helt enkelt ta.

Förhoppningsvis gillar iaf ni som besöker oss det vi producerar och för den delen säljer i vår shop. Säljer vi mer och får fler som följer oss blir det helt enkelt mer rimligt för oss att lägga mer tid på sajten vilket är en win-win för er och oss.

Följ oss därför gärna på våra sociala medier då det helt enkelt hjälper oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>