Vad kommer att hända i år?

I slutet av varje år brukar jag gå igenom lite vad som har hänt här på sajten under året och sedan på våren brukar jag titta fram mot kommande år. Nu blev det inte någon sådan genomgång i höstas men jag kan iaf försöka få till något om vad som ska hända här under året.

Tid alltid denna tid

I grund och botten handlar det mesta om tid egentligen. Tyvärr har detta gjort att det inte har kommit så mycket nytt innehåll till sajten den senaste tiden då det finns väldigt mycket andra arbetsuppgifter att göra inom vårt företag och att vi hade behövt vara fler personer som gör dessa. När det gäller sajten här så är självklart prio ett att skicka ut beställningarna vi får till oss.

Nu hade vi inte någon större ökning när det gäller orders förra året men med tanke på att vi har sålt slut på de bollar vi hade så får man faktiskt vara ganska nöjd med detta. Har ju inte heller haft tid att jobba på att marknadsföra sajten och kunder brukar inte komma av sig själv. Det man klart kan säga iaf är att trots att det inte blir så mycket i bloggen numera på sajten så är detta ett intressant projekt för oss och alla orders som kommer skickas så snabbt det bara går.

Som alltid hoppas jag att andra projekt ska börja ta lite mindre tid så att det finns mer över till denna sajt då det för mig personligen troligen är den roligaste att jobba med som den golfare jag är.

Nya regler inom golfen

En sak som dock kommer att hända nu när våren har dragit igång är det här med en förändring av våra regelgenomgångar. Som de flesta vet har det ju blivit ganska stora omkastningar i golfvärlden och vi som här har flera ordentliga genomgångar har ju nu information som inte är aktuell. Det finns för tillfället bara en varning om att det just är inaktuell information som finns men detta ska det bli ändring på.

Jag har bara känt att jag gärna vill ut och testa lite hur de här nya sakerna fungerar i praktiken innan texterna skrivs om då det är klart lättare att skriva om något man har egen erfarenhet av.

Det ska bli klart intressant att se hur det är att spela med dessa ändringar. Exempelvis vad trevligt det ska bli att inte bryta mot reglerna varje gång man spelar själv och inte tycker det är viktigt nog att springa fram och plocka ur flaggan innan puttningen. Är lite sugen på att se hur alla konservativa kommer att hantera just detta med flaggan. Vet att statistiken innan sa att flaggan oftare hjälper än stjälper vid chippar osv och då kan man ju tro att den även ska göra det vid puttning. Men jag gissar att många som spelat golf i 50 år inte kommer att vara så sugna på att börja spela med den i. Hur det blir för mig själv vet jag faktiskt inte riktigt ännu, känns som jag vill se lite data för vad som är bäst plus att jag vill känna om det blir lättare mentalt att sikta osv.

Nya produkter osv?

Det kommer nog inte att bli något revolutionerande här i shoppen under året även om det säkert kommer att dyka upp en del nya prylar och några andra säkert försvinner. Målet är självklart att öka som vanligt med det gäller att hitta intressanta produkter som passar in bland vårt sortiment.

Säsong utan mål men med stort mål

Förra säsongen var den absolut sämsta för mig rent golfmässigt någonsin och det egentligen helt för att jag spelade väldigt lite. En kombination av mycket cykling, skadad spelkamrat och faktiskt jobb gjorde att det inte blev många rundor alls. Så målet för denna säsong är väldigt enkel då det ska spelas golf helt enkelt.

Vad sen som händer med spelet det bryr jag mig inte speciellt mycket om. Bara jag slår långt och rakt är jag helt nöjd 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>