Shoppen är öppen

Hej och välkomna till Golfprylars butik!!!

Idag är alltså den stora dagen då vi öppnar upp denna shop. Förhoppningsvis kan det bli en trevlig shop som kan tillgodose behovet av tillbör som vi golfare använder.

Tanken vi har med denna shop är att ni som kunder ska kunna hitta de vanliga prylarna så som peggar, greenlagare osv till ett bra pris. Priser som vi kan hålla nere genom att hålla oss borta från de mer kända märkena. Dock är det inga dåliga saker det är frågan om och jag använder själv ett antal av dessa prylar när jag är ute och harvar runt.

Några saker med shoppen just nu som man kan komma ihåg är att allt inte är hundra klart ännu. Att beställa osv är inga problem och varorna kommer att skickas ut. Men det finns två saker som ännu inte är klart och det är betalningssätt och antalet produkter.

För tillfället går det bara att betala med Paypal. Förhoppningsvis kan vi börja ta betalt med kort direkt inom en vecka eller något sådant. Tills dess är det tyvärr bara Paypal som gäller. Men vi resonerade så att det var bättre att öppna upp shoppen med bara detta alterantivet än att hålla den stängd. Paypal som jag själv generellt kan rekommendera då jag använder det ofta själv.

Vi har även ett antal produkter till som är på ingående till shoppen. T ex kommer det ganska snart att finnas golfbollar att köpa. Vi har nämligen kommit över några tusen bollar som tidigare har legat och vilat på botten av en svensk sjö. Det kommer att finnas bollar av alla slag för er att köpa då, både billiga bollar för dig som inte vill lägga så stora summor och även de bästa bollarna så som V1:or. Bollarna kommer att finnas till försäljning om cirka två veckor.

Annars hoppas vi att allt i princip är klart med shoppen. Skulle ni hitta något som är dåligt eller inte fungerar får ni gärna kontakta oss och berätta detta så ska vi fixa till det.

Titta in till butiken och se ifall du hittar något intressant

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>