Shoppen är nu verkligen öppen

För ett par veckor skrev jag ett inlägg här om att vi hade öppnat shoppen men att det fanns en del saker kvar att göra innan den verkligen var fullt öppen. Dessa saker har vi nu fixat till.

Det innebär t ex att vi har lagt in bollarna som jag talade om. Det vi för tillfället har är ett lagar på runt 3 000 bollar som har haft lite vattenkänning. Bollarna är av olika märken och kvalitet men generellt skulle jag säga att det är frågan om bra bollar. Priserna har vi även försökt att sätta på en bra nivå så att det ska vara intressant att köpa dem.

Ett problem när vi öppnade shoppen var också att vi bara kunde ta betalat via Paypal. Nu är det dock fixat så att det ska gå att betala med kort också. Vilket får ses som ett klart steg framåt. Personligen använder jag Paypal ofta men det är ju inte alls alla som har tillgång till det varför detta är en mycket bättre lösning.

Totalt har vi för tillfället 76 produkter i vår shop. Av dessa är 46 olika typer av bollar resten är tillbehör av olika slag. Det känns som att vi för tillfället har fått in det mesta som vi golfare stoppar ner i vår bag i form av tillbehör. Sen kommer vi säker att utveckla shoppen mer med tiden och då kanske hitta lite nya saker att stoppa in. Men där får framtiden helt enkelt utvisa vad som kommer att hända.

För tillfället välkomnar vi iaf alla våra besökare att titta in till shoppen. Vi lovar även att inte bli arga om ni köper något 😉 Eller så läser ni bara någon av guiderna som vi har här på sidan vilket vi också är nöjda med.

T ex kan jag tipsa om delen där vi tipsar om olika spelformer. Vi golfare har ju en tendens att alltid ge oss ut och spela poängbogey men det finns ju faktiskt många andra trevliga spelformer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>