Ordlistan växer

Mest besökta sida här på sajten är vår ordlista där vi förklarar golftermer så snabbt och enkelt som vi bara kan. Detta tyder på att många söker sig till vår sajt för att hitta kunskaper som de inte har sedan tidigare. Vilket troligen betyder att det är många nybörjare eller personer som inte alls spelar golf som besöker oss. Något vi tycker är trevligt och kan vi hjälpa dem då kanske det kan vara ett steg för att de ska fortsätta spela golf eller kanske bli sugna på att börja.

En trevlig fairway

Nackdelen med ordlistan som vi har haft den är att den redan nu är ganska lång och för att det ska bli möjligt att läsa den på ett rimligt sätt har vi varit tvugna att hålla oss kort när det gäller förklaringarna.

Bilder t ex tar mycket plats och har därmed varit omöjligt att få med. Men nu har vi ändrat lite och håller på att skapa en lite djupare ordlista. Vi har kvar samma enkla som tidigare men nu lagt till länkar till artiklar där vi går in mer på djupet om ett visst ämne.

Fortfarande är målet att förklare på ett enkelt sätt men ibland behövs det helt enkelt lite mer utrymme. Att förklara adressering är enklare med en bild där en person adresserar en boll och det är enklare att förklare ordet chipp med ett videoklipp där någon chippar en boll osv.

Som man ser nu är det inte speciellt många artiklar som ännu är skrivna om de olika sakerna men det kommer komma fler med jämna mellanrum framöver tills vi ganska snart ska ha fått upp artiklar som förklarar allt där det behövs en djupare förklaring. Vi tyckte t o m att ordlistan var så pass viktig att den fick en egen knapp uppe i toppmenyn.

Besök vår ordlista.

Produkter från shoppen

Mängdrabatt
Mängdrabatt
BlåBlå
GulGul
LjusblåLjusblå
+2
49 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
BlåBlå
GrönGrön
LilaLila
+1
25 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
Mängdrabatt
59 kr
Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>