Ny avdelning här på Golfprylar

Efter ett par år med lite mindre aktivitet när det gäller nya artiklar här på sajten har det nu börjat hända saker. Det har t o m kommit in en helt ny avdelning.

Tid är en resurs som det ofta inte blir tillräckligt mycket över av. Något som denna sajt har fått märka av på senare år då det inte kommit in så mycket nytt material. Det vi har koncentrerat oss på här har varit att fortsätta att bygga upp shoppen som också tar tid även om det inte syns lika uppenbart. Det är alltså inte att vi har struntat i denna sida på något vis utan det är bara att det arbetet som har gjorts inte märks på samma sätt. Sen har tyvärr även andra projekt tagit upp tid för oss som snott tid från denna sajt.

Visst är shoppen fortfarande liten om man jämför med de stora aktörerna på marknaden men vi har faktiskt ökat på bra med både besökare och orders under senare år. Detta är en trend som vi gärna ser fortsätter framöver då det bara innebär mer tid till sajten i övrigt också.

Detta har dock fört med sig att själva grunden av denna sida som från början var guider och liknande för golfare av olika slag har fått ta ett steg tillbaka då det tar ganska lång tid att producera dessa. Vi har även tidigare valt att hålla oss borta från vissa områden då de känts lite för stora för oss.

Spel & Träning

För de som har koll på sajten sedan tidigare så kan de nu se att det finns en helt ny knapp uppe i toppmenyn som vi har döpt till Spel & Träning. Detta är vår helt nya avdelning som är tänkt att svälja ganska mycket innehåll av varierat slag.

Spelstrategi

Spelstrategi

Det som ännu har kommit upp är stora delar av en serie artiklar som handlar om spelstrategi. Spelstrategi som kan låta lite tråkigt som namn (om man nu inte gillar strategispel som jag t ex) men det är en väldigt viktig del för dig som vill få till en bra score.

En bra sving och god bollkänsla kommer bara att kunna ta dig en viss del då det fortfarande krävs att man spelar smart för att slagen inte ska rinna iväg. Det är just det vi tittar på här och förhoppningsvis kan du hitta många bra tips som gör dig till en bättre golfare.

Avsnittet om spelstrategi har redan fått in ganska många artiklar och det finns fler som kommer inom de närmaste veckorna. I framtiden kommer vi säkert hitta punkter som vi inte skrivit om ännu och då ska dessa luckor täckas.

Träningsvideos

Som jag har sagt tidigare är vi som driver denna sajt inte några utbildade tränare och därför har vi hållit oss borta från att ge direkta tips om hur våra besökare ska göra för att få en bättre sving och liknande. Det vi dock kan göra är att tipsa om andra kunniga personer som ger just dessa tips.

Därför har vi en ny avdelning som vi kallar för träningsvideos. Denna avdelning skiljer sig från vår andra avdelning med videos då den mer siktar på att ha lite lättsamma klipp i sig. Här är det mer koncentrerat på tips exempelvis till nybörjare eller spelare med sliceproblem.

Ännu har det inte kommit så många klipp här men det kommer dyka upp med jämna mellanrum nya. Klippen är som alltid när det gäller tips sådana som du själv får bedöma om de passar dig eller ej. Tar man slice t ex finns det ju mängder av anledningar varför det blir så och alla tips passar ju inte alla helt enkelt.

Spelformer

En lite rolig avdelning som vi har här på sajten är den som tar upp olika spelformer. Både lättsamma, utmanande och vanliga klassiska spelformer. Denna avdelning kommer inom en snar framtid att flytta in under denna nya avdelning.

Övningar

Sista avdelning som för närvarande är planerad att hamn under Spel & Träning är övningar. Här kommer vi att samla olika typer av övningar som förhoppningsvis kommer att göra dig till den bästa golfaren du kan bli.

Vi kommer att ha med exempelvis olika puttövningar, övningar för rangen osv. Förhoppningsvis kan dessa börja att dyka upp på sidan inom de närmaste veckorna då det som till stor del saknas för dessa är en passande solig dag där vi under kan komma ut till banan och ta bilder och filma lite så det blir tydligare hur övningarna ska utföras. Förhoppningsvis blir det ett bra resultat av detta.

Fler saker?

Bara detta jag har talat om här känns som ganska mycket nytt innehåll till sajten vilket borde göra den bara ännu bättre. Men med detta sagt så finns det absolut möjligheter att det kommer komma in ännu fler avdelningar. Allt handlar om vad vi kommer på att skriva om, har kunskaper om och resurser till att göra. Vi får helt enkelt se vad som händer i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>