Skydd har kommit till butiken

Vi försöker hela tiden att utveckla vårt utbud här i shoppen och därför har vi en nyhet nu. Vi nu har lagt till skydd av lite olika slag som vi tror kan passa golfare. Skydd är något som vi redan sålt i våra andra kanaler och det naturliga har hela tiden varit att plocka in dem i vårt sortiment här.

Knäskydd du kan köpa på Golfprylar.nu
Exempel på skydd i butiken

Totalt har vi flera skydd än vad man kan hitta här men många av dessa känner vi inte passar riktigt för golfare. Handledsskydd som går fram på handen är t ex inte perfekt för den som ska hålla i en golfklubba. Skenor av olika slag som ger stabilitet är heller inte kompatibla med en golfsving och det handlar om händerna. Ett ganska bra sortiment av skydd kommer du kunna hitta iaf och då t ex till handlederna som vi pratat om redan, armbåge, knä och fotled.

Alla är ställen man kan ha fått skador i genom smällar, överansträngning osv. Dock måste de vara av sådant slag att de inte hindrar rörligheten vid en sving. Därför har vi till en början valt att lägga in 10 st olika skydd. Ett par av dem har olika varianter i färg eller storlek så totala antalet produkter blir därmed lite högre.

Priserna hoppas vi även är tillfredställande då vi iaf känner att vi kan hålla nere dem ganska bra.

Smidigt litet knäskydd
Enkel form av knäskydd

Lite framöver kommer det troligen några artiklar där vi går igenom de olika skydden lite närmare som vi även ska göra för många andra kategorier av produkter här i shoppen.

Helkroppsdrömmen

Den där drömmen om att ha skydd över hela kroppen kanske det går att komma ett steg närmare därmed;) En dröm som i grund kommer från tiden som fotbollsspelare. Tanken var att använda Vulkanskydd eller liknande överallt och sedan gå ut på planen och spela. Även en mängd skydd som beräknades krävas för att det skulle gå att spela fotboll som 30+.

Det är även inte omöjligt nästan att uppnå detta faktiskt då Vulkan tillverkar. Fotskydd, vadskydd, knäskydd, lårskydd, ljumskskydd, ryggskydd, axelskydd, underarmsskydd och handledskydd. Med alla dessa på samtidigt blir det inte stora delar av kroppen som inte är täckt.

Oavsett denna dröm så titta in i vår shop och se ifall några av våra skydd kan passa dig. Golfprylar.nu – Skydd. Priserna börjar för tillfället på 39 kr och går upp till 99 kr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>