Presentkort

Nästa nyhet här på Golfprylar är att vi börjar sälja presentkort. På sätt och vis är det ju roligare att få en fysisk sak i present men ibland är det helt enkelt inte möjligt då man inte vet exakt vad personen vill ha osv. In i bilden träder då presentkortet in som en trevlig räddare i nöden.

Ge bort ett presentkort på Golfprylar.nu

Vårt presentkort är ett digitalt sådant vilket gör att du slipper hålla ordning på något kort utan det räcker med en kod. Koden som du sedan anger när du gör ditt köp och då dras summan av helt enkelt av.

Skulle det vara så att du har mer pengar på kortet kommer du att ha ett kvarvarande saldo. Räcker inte pengarna får du som vanligt betala en till summa.

För närvarande erbjuder vi presentkort upp till 1 000 kr som du kan köpa. Du kan så klart köpa för ett mindre belopp än så också om du vill där du antingen kan välja ett förvalt eller själv skriva in summan som du vill ha på kortet. Det går även att beställa flera presentkort om du så önskar.

Giltighetstid

För att personen som får presentkortet inte ska känna någon stress att handla upp pengarna är ett presentkort hos oss giltigt i 3 år. Säg att personen du vill köpa presentkortet fyller år i januari men bor i norra delen av landet där golfsäsongen inte sätter igång än på många månader så kan du välja att presentkortet ska levereras senare. Du kan välja en leveranstid när som helst inom ett år och det är från detta datum som de tre åren börjar att räknas.

På samma sätt kan du välja en senare leveranstid om du bara vill att själva mailet om presentkortet ska dyka upp på rätt dag för exempelvis födelsedagen.

Välj meddelande

Om du vill kan du skriva in ett eget meddelande som skickas med i mailet till personen du ger presentkortet. Det finns lite förvalda alternativ som du exempelvis kan använda.

Sedan bara att skriva ett perfekt meddelande till personen som kommer att bli extra glad när den får ett sådant fint presentkort.

Fraktfritt

Även om det för tillfället står att frakten alltid är fast på 29 kr på produktsidan för våra presentkort så gäller detta inte. Det är helt enkelt en bild som ligger överallt och då även på presentkorten.

Våra presentkort är alltid fraktfria oavsett hur stort värdet är på själva kortet.

Köp ett presentkort till dig själv eller någon när och kär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>