Nya produkter i shoppen – Peggar, rengörare m.m.

Under juni månad hade vi ett antal nya produkter som tittade in här i shoppen. Som vanligt kör vi en liten presentation av det nya som har dykt upp här. En god liten blandning som vanligt är det frågan om.


Paket plastpeggar Castle (25 st)

Paket plastpeggar Castle (25 st)

Om det är något vi är bra på här i shoppen så är det castlepeggar i plast. Naturligt att det blivit så då jag som golfare har använt sådana i många år. Alltid gillat hållbarheten i dem och att höjden alltid blir samma.

För att göra det lite bättre för er som köper av oss har vi därför nu satt ihop ett litet paket. Lika många peggar som i våra vanliga påsar men här får du tre olika längder. Passar alltså bra för dig som tycker det är lite väl många peggar i de andra paketen och vill ha något mindre.

10 st av de långa för drivern och 10 st av de korta för järnklubborna. Vidare får du 5 st peggar som är lite mellanlånga som används bäst till träklubborna utöver drivern. Peggarna mäter (delen som sticker upp) 7, 17 och 50 mm.

Pris för dem just nu är 34 kr st. Köper du flera får du ett lägre pris ner till 26 kr st.


Plastpeggar 83 mm (20 st)

Plastpeggar 83 mm (20 st)

Även om jag har en känd förkärlek för castlepeggar så finns det någonstans i mitt medvetande att inte alla älskar dem lika mycket.

Därför har vi nu även plockat in helt vanliga raka plastpeggar. Alltså helt vanliga långa peggar bara att skillnaden här är att de är tillverkade i plast och därmed tål klart med stryk.

Peggarna mäter 83 mm och i varje påse så ligger det 20 st peggar.

Notera att bilden här är på blandade färger av dessa. För tillfället är dock alla våra peggar vita men det kan komma att ändra sig i framtiden.

Pris för peggarna är 25 kr.


Golfbollssäck / Bollnät 16 st bollar

Golfbollssäck / Bollnät 16 st bollar

Ett lite mindre bollnät än det vi har sålt tidigare. Alltså perfekt för dig som vill ge dig ut och träna men inte tänker ta med dig jättemånga bollar.

I nätet går det i 16 st bollar så du får fortfarande med dig ett bra antal ut till träningspasset. Självklart går nätet att använda för att ha andra saker än bollar i sig om du så önskar och det kan användas för andra tillfällen än när du ska ut och träna.

I toppen av säcken hittar du stängmekanism så det ska inte finnas någon risk att bollarna trillar ur under transport.

Pris för bollnätet är 24 kr.


Träpeggar med höjdmarkering 70 mm (25 st)

Träpeggar med höjdmarkering 70 mm (25 st)

Som en fortsättning på våg lilla pegtema i denna runda av nya produkter kommer här lite vanliga träpeggar men med en smidig funktion.

Peggarna har nämligen linjer på sig som gör det smidigt för dig att få samma höjd varje gång du peggar. Bara att t ex stoppa ner peggen till andra röda linjen så vet du exakt vad resultatet blir.

Peggarna är 70 mm långa och i varje paket ingår det 25 st peggar.

Priset för 25 st peggar är 25 kr.


Bollrengörare / bolltvätt med hake

Bollrengörare / bolltvätt med hake

Det är mycket välbevisat att golfbollar har en egen vilja. Ofta är de rätt jobbiga också då de verkar ha en förkärlek för vatten, buskar och annat.

För att försöka avhjälpa bollarnas tveksamma humör är det viktigt att hålla dem rena. Alla vet att en ren boll är en glad boll.

Det är här denna bollrengörare kommer in i bilden. Smidig liten produkt som du kan hänga på bagen och sen använda för att rengöra bollar. Lite vatten på insidan och sedan är det bara att börja gnida så bollen blir ren och fin.

Pris är 49 kr.


Bollhållare i neopren med hake

Bollhållare i neopren med hake

Näst sista produkten för denna omgång är en smidig bollhållare i neopren. Bollhållaren rymmer 3 st bollar som du därmed snabbt kan få tillgång till när du hänger den på bagen.

Det finns även plats för några peggar som du lika enkelt kan komma åt.

Helt enkelt en smidig liten produkt för dig som vill kunna komma åt dina extrabollar lite smidigare. Eller kanske för dig som redan har det fullt i bagen o behöver lite mer utrymme.

Priset för bollhållaren är 45 kr.


Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>