Nya produkter i shoppen – Kit, Presenter och Tejp

Inte så längesedan vi kom med en rapport av detta slaget och som det hintades om i det inlägget var fler saker på gång. Båten som då nämndes kom till slut fram till Europa och de sakerna är nu inlagda.

Det är t o m så pass många nya saker denna gången att vi kommer att dela upp presentationen i flera olika inlägg. Sen ska sägas att några av våra nya produkter på sajten inte är helt nya eller vad man ska kalla det för. Vi har satt ihop några paket med grejer t ex vilket inte då är nya delar men nya produkter.


Golfprylars nybörjarkit / startkit

Nu när vi har börjat en ny avdelning här i vår bloggavdelning för nybörjare är det ju inte mer än passande att vi satt ihop ett nybörjarkit. Självklart kan vana golfare också köpa detta paket om de anser att blandningen av produkter verkar vara något för dem.

Golfprylars nybörjarkit / startkit

Kitet är så klart billigare än vad de individuella produkterna kostar att köpa in enskilt. För närvarande sparar du 46 kr på att vi samlat ihop dem. Alltså en ganska ordentlig besparing sätt till totalpriset på paketet.

I kitet har vi satt ihop lite blandade saker som vi anser är smarta för alla nybörjare att ha i sin bag. Vi har här även inte valt våra dyraste versioner av produkterna då tanken är att en nybörjare inte riktigt vet vilken borste t ex som den vill ha till att börja med.

Därför har vi lagt in en bra funktionell som gör jobbet lika bra som vår dyrare men kanske inte är riktigt lika skön att hålla i.

Samma sak med greenlagaren som är av det enklare slaget men lagar ett märke minst lika bra.

Det som ingår i vårt nybörjarkit / startkit är

  • Handduk – Vi har valt vår lite mindre handduk. Mäter fortfarande 40 cm i längd så inte liten och vikt för att ta mindre plats. Men hängare för att kunna sätta fast den på bagen.
  • Handskhållare – Kanske en överraskande produkt men använder du denna kan du förlänga livslängden på din golfhandske. Detta då den får torka osv i lugn och ro efter ronden istället för att knölas ner i bagen. Vilket bara leder till att den snabbt blir hård och torr.
  • Svart märkpenna – Märka upp bollen är viktigt och det hjälper denna penna dig med.
  • Rengöringsborste – Dubbelsidig borste med både borst i nylon och metall. Klarar därmed nästan all smuts. Kan hängas på bagen.
  • Greenlagare – Vår lite enklare greenlagare som fortfarande är tillverkad i metall. Alltså en bra greenlagare även om den inte är lika förfinad som några av våra andra varianter.
  • Peggar – Alla behöver så klart peggar. I kitet ingår det 50 st 70 mm peggar. Standardlängd som klarar av allt från järnen till drivern.

Alltså ett kit med lite blandade saker som vi tänker att nybörjaren behöver. Som sagt var då till ett lägre pris än om allt ska köpas löst.

Pris för paketet just nu är 159 kr. Köp – Golfprylars nybörjarkit / startkit


Kit med grepptejp, kniv och gummiklämma

Om förra produkten riktade in sig mot nybörjaren i huvudsak riktar detta kit helt klart mer in sig på den vana golfaren.

Detta då vi har har satt ihop ett grundpaket för den som har planerat att byta grepp på klubborna.

Kit med grepptejp, kniv och gummiklämma

Egentligen ingår det du behöver här utöver grepp, en peg och lacknafta eller annan vätska som behövs.

Tanken är nämligen att detta är liksom verktygen du behöver. En peg att stoppa i hålet på greppet gissr vi att du har så att skicka med en sådan vore lite överdrivet. Lacknafta säljer vi av ganska uppenbara anledningar här inte i shoppen.

Grepp ingår inte i detta kit heller då det är väldigt individuellt. Vi skulle kunna sätta ihop ett kit med grepp också men det blir inte så smidigt om någon vill ha 3 grepp och en annan 10.

Sen även om det låter otroligt så finns det självklart en risk att greppen har köpts på något annat ställe än hos oss. Totalt orimligt självklart men en mikroskopisk risk finns för det. Då är vi iaf beredda att leverera de andra delarna du behöver.

Vad ingår i kitet?

  • Greppkniv – Det gamla greppet ska först av allt bort. För att göra detta smidigt passar en greppkniv. Denna kniv är krökt där nere vilket gör att du inte skadar skaftet när du tar bort gamla greppet. Ett bra och smidigt verktyg för att få bort gamla greppet.
  • Gummiklämma – Möjligt är det att byta grepp utan att sätta fast klubban t ex i ett skruvstäd. Men det blir lättare om du gör det. Då för att skydda skaftet använder du denna gummiklämma. Bara att skruva åt lite lagom hårt så ligger skaftet fint skyddat i skåran.
  • Grepptejp – Vissa skickar med grepptejp till grepp de säljer och andra gör det inte. Vi gör det själva men om du inte har fått med sådan kommer det här ett paket med 13 st bitar. Dessa är redan tillklippta i rätt storlek.

Även detta paket är så klart billigare än om du köpt allt enskilt av oss.

Pris för paketet är 129 kr. Köp – Kit med grepptejp, kniv och gummiklämma


Presentbox Golftema – Korkskruv, vinkork, kapsylöppnare

Presentbox Golftema – Korkskruv, vinkork, kapsylöppnare

Vi närmar oss för tillfället den stora presentsäsongen i form av julen. Vi golfare kanske har ett lite blandade känslor när det gäller snö på julen. Vi har ju en förkärlek för fint välklippt gräs. Men oavsett tror jag de flesta iaf är ganska med på att det är en vit jul. Även om det i våra södra delar av landet inträffar alldeles för sällan.

Oavsett vad tankarna är när det gäller snö så gillar alla en fin present. För att göra golfaren gladare under julen är därför tipset att man köper ett av våra presentkit för drycker av olika slag. Presentboxen har så klart ett golftema.

I boxen ingår det en korkskruv för att få upp vinflaskan som ska korkas upp efter en framgångsrik rond. Om det mot förmodan blir något över av vinet finns det här en vinkork. Denna fungerar så klart även för andra flaskor än de med vin i sig.

Efter detta kan det vara gott att avsluta med en öl (självklart alkoholfri) eller läsk. Till detta använder du då kapsylöppnaren.

Tre stabila och bra verktyg som är en strålande present till din golftokiga personen.

Pris för presentboxen är 299 kr. Köp – Presentbox Golftema – Korkskruv, vinkork, kapsylöppnare


Blytejp 10-pack – Svarta

Blytejp 10-pack – Svarta

Vår bäst säljande enskilda produkt här i shoppen är blytejp. Kanske kan detta låta lite överraskande men på det viset ligger det faktiskt till. Det kan finnas någon annan typ av produkt vi har sålt mer av men då finns det flera färger att välja mellan vilket gör att de enskilt inte är lika bra.

Färger är något vi inte har haft för just vår blytejp. Det har vi inte riktigt tänkt på det och även att vi inte har sett det tidigare hos våra leverantörer. Detta har dock nu ändrats på och vi har plockat in svart blytejp i butiken.

Sen återstår att se om denna färg är lika populär eller t o m mer uppskattad. Det får vi vänta och se helt enkelt.

För dig som inte har koll på vad blytejp är kan det förklaras kort på detta vis. Blytejp är som namnet antyder förhållandevis tung i förhållande till sin storlek. Detta gör att väl placerad blytejp på en klubba kan ändra balansen på en klubba. Något som kan göra skillnad på en slice till ett rakt slag.

Vårt pack med blytejp innehåller 10 st tejpbitar. Dessa är 1 x 5 cm. Om detta är för stort går det att ta fram saxen och dela på bitarna. Vill du ha får klassiska silvriga variant har vi den Här. Så klart samma pris på bägge färgerna. Allt samma utöver just färgen.

Priset för ett 10-pack med blytejp är 49 kr. Köp – Blytejp 10-pack – SvartaBesök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>