Nya produkter i shoppen – Headcovers

Två artiklar med nya produkter på två veckor är bra. Vad som är ännu bättre är tre på tre veckor. Därför kommer det nu en till sådan där vi kommer att fokusera ganska mycket på headcovers.

Vi har nämligen fått in några bra sådana här i shoppen som vi sedan säljer i lite olika paket och inte paket.


3-pack headcovers i konstläder

3-pack headcovers i konstläder

Ett trevligt pack med headcovers är detta om vi får säga själva. I detta paket ingår det tre stycken headcovers som till stor del är tillverkade i konstläder. Själva strumpan är inte i konstläder men resten.

En av dessa är riktigt stor och klarar därmed av även stora moderna drivers utan några problem alls. De andra två är lite mindre då de är tänkte för hybrider eller träklubbor.

Av denna anledning har de en snurra som kan ställas in på olika nummer för att visa vilken klubba som är inne i headcovern.

Designen är som mycket annat vi gillar här i shoppen enkel. Hela headcovern är svart vilket gör att den glider ner fint i bagen utan att ta all uppmärksamhet.

Detta paket med alla headcovers är så klart billigare än om du köper dem enskilt. För närvarande är rabatten nästan 50 kr.

Pris för 3-pack är 399 kr. Köp – 3-pack headcovers i konstläder


Headcover i konstläder – Driver

Headcover i konstläder – Driver

Det är inte alls säkert att alla vill ha ett helt 3-pack med headcovers som vi presenterade här ovanför. Därför har vi även delat upp dessa till sina enskilda beståndsdelar för den som bara vill ha en enskild headcover.

Här har vi därför den stora headcovern till drivern ur paketet ovanför utan de andra två.

Som beskrevs tidigare är det en mycket stilren headcover som är tillverkad till stora delar i konstläder. Ett gediget intryck ger den och den rymmer utan några problem alls en stor 460 cc driver.

Pris för headcovern är 169 kr. Köp – Headcover i konstläder – Driver


Headcover i konstläder – Fairway / Hybrid

Headcover i konstläder – Fairway / Hybrid

De lite mindre av denna typen kommer här som enskilda. Lite mindre så de är inte tänkte för en stor driver utan här gäller de andra träklubborna eller varför inte hybrider.

Som vi nämnde innan kommer de med en snurra som kan ställas in på olika alternativ för att visa vilken klubba som är instoppad för tillfället.

Samma snygga svarta design men bara lite mindre av den jämfört med sin storebror.

Pris för headcovern är 139 kr. Köp – Headcover i konstläder – Fairway / Hybrid


3-pack stickade headcovers

3-pack stickade headcovers

De headcovers vi redan har presenterat var som vi tjatade om stilrena i sin svarta enkla design. Dessa är så klart också stilrena även om de är ganska annorlunda.

Här har vi nämligen ett 3-pack med stickade headcovers. Dessa är svarta och vita med vågräta ränder. Vi får sen inte glömma bort att de har en trevlig tofs som livar upp lite.

Uppdelningen i detta paketet är samma som i det andra då det är en större headcover och två lite mindre.

Den stora är till för drivern (460 cc) och de andra för övriga träklubbor eller hybrider. En lite enklare variant och därför är dessa billigare än det andra paketet.

Priset för trepacket är 299 kr. Köp – 3-pack stickade headcovers


Stickad headcover – Driver

Stickad headcover – Driver

Tänker man på en klassisk headcover är det just denna design som har en tendens att hoppa fram i hjärnan.

Randig, stickad och med en tofs låter som en headcover helt klart. Sedan i de mest enkla färgerna som troligen finns men som är snygga för det. Svart och vitt tillsammans är en bra kombination.

Detta är då enskilda headcovern ur vårt paket med stickade. Här är det frågan om en headcover för drivern och de rymmer även en stor modern driver. Självklart inte lika stor som vår i konstläder men rymmer fortfarande en driver.

Ett schysst skydd för en driver samtidigt som den är lite rolig och snygg.

Priset är 139 kr. Köp – Stickad headcover – Driver


Stickad headcover – Fairway / Hybrid

Stickad headcover – Fairway / Hybrid

Avslutningsvis i denna presentation av våra nya headcovers har vi föga överraskande de mindre i paketet med stickade headcovers.

Här är det därför en headcover som passar till en hybrid eller annan träklubba än drivern.

Fortfarande samma svarta och vita randiga klassiska design med en tofs i toppen.

Det finns även här en snurra där du kan ställa in vilket klubba du har gömt i headcovern för att den ska få lite skydd mot de andra klubborna i bagen.

Priset 119 kr. Köp – Stickad headcover – Fairway / Hybrid


Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>