Nya produkter i shoppen – Hat clip, multitool, gummipeggar och groovevässare

Förra veckan kom en genomgång av första delen i vår utökning av sortiment. Då var det fokus till stora delar på kit och presentbox. Denna vecka har det blivit dags att gå vidare till nästa grupp med produkter som dykt upp i shoppen.

Denna vecka tittar vi t ex på ett antal markeringsknappar och en intressant groovevässare.


Markeringsknapp för keps – Vit

Markeringsknapp för keps – Vit

En av våra mest populära markeringsknappar här på Golfprylar är våra enkla sådana i silver. Vi talar nu då om sådana som kommer med en hat clip för att fästa i kepsen.

Då vi har tagit detta som ett tecken på att ni gillar stilrena markeringsknappar så har vi plockat in en annan som också är ytterst enkel i sin design.

Själva hat clipet är fortfarande silverfärgat men markeringsknappen här är vit. Alltså en mycket enkel och trevlig färg. Blir alltså en snygg knapp helt utan massa störande moment.

Som alla produkter här i shoppen får du denna så klart till ett bra pris.

Pris just nu är 59 kr st. Köp – Markeringsknapp för keps – Vit


Markeringsknapp för keps – Svenska flaggan

Markeringsknapp för keps – Svenska flaggan

Om förra markeringsknappen var stilren då den bara var vit så har vi här en markeringsknapp som måste vara bästa av alla. Detta liksom oavsett vad man jämför med.

Som du kan se i rubriken och bilden här är detta en markeringsknapp som ser ut som den svenska flaggan. Måste därmed per definition var bästa ever.

Till detta kommer så klart ett hat clip för att du ska kunna fästa markeringsknappen på kepsen. Knappen och clipet är ca 2,5 cm i diameter.

Pris för hållaren är 29 kr. Köp – Markeringsknapp för keps – Svenska flaggan


Hat clip för keps

Hat clip för keps

Hat clip är något vi gillar här i shoppen då det känns som ett smidigt sätt att alltid ha tillgång till markeringsknappen. Visst går det att ha den i fickan också men det är ännu enklare att ha den fäst på kepsen.

Tidigare har vi bara sålt hat clips tillsammans med en markeringsknapp men detta kanske inte passar alla. Därför har vi nu tagit in så att vi bara säljer själva fästet också. Detta då till ett lägre pris än vad vi tar för fäste plus markeringsknapp.

Det du behöver är alltså en annan markeringsknapp som du kan fästa på hat clipet. För att det ska fästa måste knappen vara magnetisk då det sitter en magnet på clipet. Många saker är magnetiska men det är bäst att kolla upp detta innan. Tar man mynt som exempel är vissa magnetiska och andra inte.

Fästet är ca 2,5 cm i diameter. Sen måste så klart inte knappen vara exakt detta då den kan vara både större och mindre.

Pris för hat clip är 39 kr. Köp – Hat clip för keps


Multitool för golf

Multitool för golf

Det här med verktyg av detta slaget är lite av en vattendelare för oss golfare. Det finns ganska många versioner där man satt ihop flera olika grejer i ett och samma verktyg.

Sedan passar inte alla dessa till alla utan det gäller att hitta en kombination som passar just för sina egna önskemål. Detta är ytterligare ett sådant här verktyg.

Känns lite som en schweizisk armékniv fast för golfare då både till utseendet och att den har flera funktioner.

Verktygen som ingår är;

  • En liten borste i nylon
  • En greenlagare
  • Markeringsknapp som sitter fast med en magnet
  • Spiknyckel
  • En enkel groovevässare
  • Kniv

Det är alltså en god liten blandning av verktyg som du får med hjälp av detta verktyg. Multitoolen är tillverkad i metall så den är stabil och stadig.

Priset är 59 kr. Köp – Multitool för golf


Gummipeggar flexibla 76 mm 5-pack

Gummipeggar flexibla 76 mm 5-pack

Peggar finns i otroligt många olika former. Från början var det bara en jordhög som sedan utvecklade sig till små träpinnar som bollen peggades på.

Vanliga träpeggar är fortfarande vanligast men det dyker upp fler och fler intressanta andra modeller.

Den stora nackdelen med träpeggarna är att de har en tendens att gå sönder plus att det handlar om lite mer känsla när man ska peggar upp bollen för att få rätt höjd.

Här kommer därför en typ av gummipeg som har en flexibel toppdel. Då den är tillverkad i gummi plus är flexibel gör det att den tål betydligt med stryk.

Totalt är peggen 76 mm hög. Ungefär halvvägs upp finns det ett litet stopp som du kan använda för att alltid pegga upp bollen på 4 cm höjd. Går att köpa i blå eller röd färg.

Pris är 39 kr. Köp – Gummipeggar flexibla 76 mm 5-pack


Groovevässare med trähandtag

Groovevässare med trähandtag

Groovevässare är något alla borde ha i sin bag. Detta då de förlänger livet på dina klubbor plus att de gör dem bättre under tiden du spelar.

För att få bra med spinn osv är det viktigt att ha rena skåror på klubborna. Slarvar man då lite med att rengöra klubborna är det lätt att jord osv byggs upp och det mesta av spinnen försvinner. Proffsen som slår bollar som spinner tillbaka en massa på greenerna kan vi klart säga har inte sina grooves fulla av jord.

Här kommer då en groovevässare in då den rengör dina skåror på djupet. Viktigt är bara att inte trycka för hårt så att man gör dem djupare.

Lite lagom rengöring med jämna mellanrum kommer att göra klubborna trevligare att spela med. Värt 99 kr får man allt säga för detta.

Denna version av groovevässare har ett lite annorlunda utseende då den ser är inkapslad i ett trähölje. Som ser ut lite som en finare penna eller en cigarr.

Priset för bollen är 99 kr. Köp – Groovevässare med trähandtag


Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>