Nya produkter i shoppen – Handdukar, bollar, soft spikes m.m

Det är ett tag sedan som jag skrev en av dessa artiklar och det har till stor del att göra med att vi inte har haft någon stor inköpsomgång. Ofta köper vi på oss många nya produkter vid ett visst tillfälle. Men så har vi nu inte gjort på ett tag varför det inte kommit in så många nya produkter vid något speciellt tillfälle.

Dock kommer det hela tiden in några ströprodukter och på lite sikt blir det ganska många nya saker även det. Ofta är det så att när vi beställer påfyllning av något vi redan har så kan vi se en annan produkt och då tänka att den kan vara intressant. Ett köp görs då av denna även om det är utanför våra stora inköpsrundor.

Här kommer iaf en lista på saker som dykt upp de senaste månaderna.


Headcovers till järnklubbor – Set 11 st

Blå headcovers till järnklubbor

Egentligen är detta samma produkt som våra svarta headcovers till järnklubbor men med två skillnader.

Dels så är de inte svarta vilket är ganska uppenbart utan färgerna som finns att välja på är antingen blå eller röd. Vi ville helt enkelt ta in ett par färger till för att känna av lite hur intresset var för olika färger av dessa. Svart är nästan alltid den mest populära färgen oavsett vad man säljer men för vissa saker är det även ganska många som vill ha andra färger.

Sedan är detta inte ett set om 10 st som för de svarta. Utan här är det elva headcovers som ingår. Samma headcovers för järnen som i svarta setet men här ingår även en för puttern. Denna headcover passar bara för de putters med klassiskt utseende. En stor putter kommer inte att passa i denna.

Röda headcovers till järnklubborna

Har du en sådan är det alltså en bonus för dig. Har du inte det så ska du veta att vi inte tar med betalt för detta setet än de svarta även om det ingår ytterligare en headcover här.

Just denna typ av produkt är lite av en vattendelare bland golfare. Vissa gillar dem verkligen med andra inte vill ha några headcovers på sina järnklubbor. Det vi vet är att vi har sålt ganska många genom åren så det är en populär produkt.

Varför skulle man vilja ha headcovers till sina järnklubbor? Jo svaret är ganska enkelt egentligen och det är av samma anledning som du har det till träklubborna. Det ger helt enkelt ett extra skydd för dina klubbor. Sen om det är när du spelar eller när du transporterar dem är upp till dig.

Pris för setet är 99 kr. Köp – Headcovers till järnklubbor – Set 11 st


Mindre golfhandduk att hänga på bagen

Mindre golfhandduk 30 cm

Alla som är litterärt kunniga vet att det viktigaste en liftare kan ha med sig är sin handduk. Detta oavsett om du bara ska lifta i din närhet eller om du har tänkt att lifta runt hela galaxen.

Det är inte bara liftaren som har stor nytta av en handduk utan golfaren har det också. Vi här på Golfprylar rekommenderar alltid att alla har en handduk med sig när de spelar. Ett mycket användbart hjälpmedel och något du saknar när du inte har det. Oavsett om det är för att torka av dig själv eller boll, klubba eller vad det kan vara. Den bör hänga där på bagen.

Denna handduk är en mindre variant än de vi har sedan tidigare. Denna mäter 30 x 30 cm. Så det hela handlar egentligen om hur stor handduk du önskar ha. Vi säljer den i två färger där det finns den alltid populära svarta färgen men även en grå färg att välja mellan.

I övrigt egentligen inga konstigheter utan en handduk som så klart kommer med en hängare för dig att hänga den på bagen.

Pris för handduken är 49 kr. Köp – Mindre golfhandduk 30 cm


"Fällbara" peggar 4-pack tillfälligt parti

”Fällbara” peggar 4-pack tillfälligt parti

Alla inköp blir inte som man tänkt sig riktigt och här kommer ett sådant. Dessa peggar såldes in som att de skulle dela sig på mitten när man slog och därmed inte flyga i väg. Vi tänkte att det låter intressant så vi köpte en en omgång.

Dock när vi testade dem innan vi la ut dem till försäljning så upptäckte vi att de inte alls fungerade tillfredsställande. Vi la därmed aldrig ut dem till försäljning då de inte klarade våra kvalitetskrav.

Men efter att ha legat kvar på inkommandehyllan ett tag tänkte vi om lite. Visst de fäller inte som det hävdades att de skulle göra. Men det är ju fortfarande tåliga peggar vi talar om. Därmed istället för att de bara samlar damm på en hylla här har vi kommit fram till att det är bättre att sälja av dem. Fast då som vanliga tåliga peggar och inget annat.

Vi har så klart valt att hålla nere priset så mycket det bara går för dem. Peggarna i sig är ca 80 mm långa och du får fyra peggar. Dessa kommer som två gula och två vita. Som sagt var säljer vi ut dem så billigt det bara går så om du vill ha några tåliga peggar är detta ett val för dig.

Pris för headcovern är 15 kr. Köp – ”Fällbara” peggar 4-pack tillfälligt parti


Soft Spikes – Q-Lok / Q-Fit (10 st)

Soft spikes

Av lite olika anledningar har vi valt att byta ut de soft spikes som vi har sålt här i shoppen de senaste åren. Sen är stora skillnaden på de vi plockat in utseendet och inget annat

Vi säljer alltså fortfarande tre typer med tre olika fästen för skorna. Det är Q-Lok / Q-Fit, Fast twist / Tri-Lok och vanlig skruv small.

Utseendet på dem är som sagt annorlunda mot tidigare och de ser även lite olika ut jämfört med varandra. Men fortsatt säljer vi dem i 10-pack. Sen med mängrabatt om du köper fler. Vid köp av 2 st så sänks priset med 5 kr per pack och ifall du köper 4 eller fler är priset 10 kr lägre per pack.

Priset för soft spikes är 89 kr. Köp – Soft spikes


Golfbollar 3-pack - Exole Sparrow

Golfbollar 3-pack – Exole Sparrow

Den största saken som kommit in i shoppen måste utan tvekan vara våra egna bollar. Dessa har vi även skrivit om i andra inlägg att de har dykt upp.

Tanken med våra bollar är att du ska få bollar som är i mellanklass till pris av billiga bollar. Vi försöker alltså inte att slå Pro V1 eller något. Sen att priserna för den typen av bollar är otroligt mycket högre är en annan sak. Det vi försöker vara ett alternativ till är de bollarna som kommer i klassen under dem. Alltså bra bollar som du gärna spelar med men som Rory, Scottie osv inte skulle spela en major med direkt.

Vi har fått ändra lite i våra fraktregler just för bollarna också. Detta då de är så tunga att frakten för oss blir mycket högre för dem helt enkelt. Som alltid försöker vi hålla nere det vi tar ut i frakt men köper man bollar kan frakten bli högre än annars. Dock gäller självklart fortfarande fri frakt vid 500 kr.

Vår första recension vi ha fått inte för bollarna är också trevligt. Talar om precis det vi siktar mot att uppnå.

Kört 3 rundor, är en 20 hcp:are, skön boll vid träff (ljud), väldigt skön vid puttning (känsla, ljud), ger även mig lite backspinn vid spel mot green (betydligt bättre än Vice Tour) ända felet är att den går lika långt in i skogen som andra bollar 🙂”

Titta gärna in och kolla om våra bollar är något för dig. Självklart gäller det mängdrabatt på dem som för många andra av våra produkter. Köper du tre eller fler pack så går priset ner till 59 kr per pack.

Priset för bollarna är 59-69 kr. Köp – Golfbollar 3-pack – Exole Sparrow


Mindre golfhandduk / rengöringshandduk

Mindre golfhandduk / rengöringshandduk

Denna handduken / bolltvättaren är lite av en kombo. Då den mäter bara 14 x 14 cm är det vår minsta handduksvariant. Det denna har som de andra inte har är att den är gjorde som en ficka.

Denna ”ficka” är det tänkt att du ska stoppa in bollen i och gno för att få den ren.

Att den har en dubbel funktion kommer från att det fortfarande så klart går att använda utsidan som en vanlig handduk. Detta utan att ta någon större plats på bagen.

Priset för dessa är inte högt satt heller då de bara kostar 49 kr att köpa in.

Självklart kommer den med en karbinhake som du använder för att kunna fästa bollen på bagen. Smidigt och enkelt att alltid bara ha den där redo för att användas.

Priset för scoreräknaren är 49 kr. Köp – Mindre golfhandduk / rengöringshandduk


Utöver detta har vi även fått in lite andra smågrejer men det är då mest någon extra färg av en redan existerande produkt eller t ex bollmarkeringsmallar som är väldigt lika de andra vi hade tidigare.

Sammantaget blir det iaf en bra lite lista som jag nu kunde presenter.

Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>