Nya produkter i shoppen – Handduk, puttkopp m.m

Det trillar som vanligt in lite produkter här i shoppen med jämna eller ojämna mellanrum. Därför passande nu att presentera en del av grejerna som har dykt upp hos oss den senaste tiden. Får allt säga att det är en ordentlig blandning av produkter som vi denna gång har lagt till.

Sju nya produkter är det som vi presenterar denna gång.


Enkel greenlagare + flasköppnare i metall

Enkel greenlagare + flasköppnare i metall

Greenlagare finns i många utförande. I princip kan man använda en peg om man så vill, även om det inte alls är lika smidigt och ofta ger ett sämre resultat. Det går även att ha riktigt avancerade saker eller sådana med klubbmärke osv på. De där brukar då kosta mycket pengar.

Vill man dock ha en enkel greenlagare som gör jobbet utan att kosta mycket har vi här alternativet för dig. Vår enkla greenlagare i metall är stabil och gör ett bra jobb. Sen inte en massa funktioner utöver den klassiska flasköppnaren.

Pris för dem just nu är 19 kr st. Köper du flera får du ett lägre pris ner till 14 kr st. Alltså ett mycket bra pris för en greenlagare.


Puttkopp i metall

Puttkopp i metall 

Nästa nya produkt är en puttkopp och denna gången i metall. Sedan tidigare har vi även en version i plast som sålt bra här i shoppen. Så varför då inte plocka in en version till fast denna gången i metall?

Lite stabilare och lite annan design är den i plast men även lite dyrare då de helt enkelt är dyrare att köpa in.

Smidigt träningshjälpmedel för den som antingen vill träna hemma eller som vill skapa egna hål under träningen på klubben.

Eller jobbar du på Wall Street och vill se lite proffsigare ut än de som alla står på sina kontor och puttar mot dricksglas. Tänk vad mycket bättre det ser ut då att putta mot en riktig puttkopp. Ja jag har sett puttning på kontor i alla filmer som ens har en scen på ett kontor på Wall Street och jag förutsätter att det är så i verkligheten. Har Hollywood någonsin ljugit???

Pris för puttkopparna är 75 kr.


Silikonskydd för fingrarna 10-pack 

Silikonskydd för fingrarna 10-pack 

Detta är en produkt för dig som spelar antingen väldigt mycket eller väldigt lite.

Spelar man mycket golf är det lätt att skavsår eller andra slitningsrelaterade skador uppstår på fingrarna. Spelar man väldigt lite är det också risk för denna typ av skador då händerna helt enkelt inte är vana vid påfrestningarna.

Här har vi därför små enkla skydd som kan lösa eller lindra detta problem. Du trär helt enkelt på dessa silikonskydd på problemfingret för att på så sätt skapa en annan yta som ligger an mot greppet.

i varje paket ingår det 10 st skydd. Pris för dem är 39 kr.


Märkpenna

Märkpenna

Vi har sedan tidigare ganska många mallar för att markera en golfboll. I vissa av dessa ingår det även en penna. Men vi har faktiskt inte sålt bara pennor tidigare.

Vilket man klart kan undra varför vi inte har gjort. Troligen en sak man helt enkelt får sätta upp på hjärnsläppkontot (som ofta har en tendens att bli välfyllt).

Vi har därför nu tagit in märkpennor som enbart är en penna och inget annat. Alltså perfekt för dig som bara vill göra någon punkt eller annan grej för att identifiera din boll.

För närvarande säljer vi dessa i svart och röd färg. Priset för en penna är 15 kr.


Smidig golfhandduk 

Smidig golfhandduk 

Här i shoppen har du under en lång tid kunnat hitta en svart golfhandduk av den större varianten. En modell som är ca 60 cm lång vilket ger mycket handduk men så klart är lite större.

Därför har vi nu plockat in en till variant som i design är liknande men som är 40 cm lång istället. Alltså 20 cm kortare än vår andra variant.

Denna handduk är också vikt vilket gör att du får en stor yta trots att den är lite mindre. Självklart har du en hängare som kan användas för att fästa handduken på bagen.

Den lite mindre handduken kostar för närvarande även 20 kr mindre än vår stor. Vilket ju alltid är trevligt. Pris för handduken är 59 kr.


Svingträning - Armband

Svingträning – Armband 

Vi hade ljugit om vi inte sagt att det finns en stor uppsjö av träningshjälpmedel för golfare. Vissa fungerar bra för vissa medan andra fungerar för andra. Det ska även tilläggas att det finns många som inte verkar bra på något vis alls. Vi köper verkligen inte in många av varianterna vi ser utan försöker välja ut sådana som vi tror kan passa våra kunder.

Här har vi iaf ett hjälpmedel som är designat för att hålla ihop armarna under en sving. Väldigt enkelt hjälpmedel då du bara trär på det på armarna och sedan svingar som vanligt. Med skillnad då att du inte längre kan sära på armarna. Har du problem med att hålla ihop svingen kanske detta är lösningen för dig.

Priset för armbandet är 49 kr.


Svingträning – Uppblåsbar boll

Svingträning – Uppblåsbar boll

Sista nya produkten är ytterligare ett hjälpmedel för att få bukt på svingen. Detta hjälpmedel har lite av samma syfte som det förra vi här listade. Det handlar här om att synkronisera svingen men även att hålla ihop armarna. Annars kommer bollen inte att sitta kvar när du svingar.

Lite roligt med just detta hjälpmedel är att direkt efter att vi hade lagt in dem så sågs Rory McIlroy använda just en boll av denna typ när han värmde upp inför sista ronden inför veckan PGA-tourtävling. Använder Rory en produkt av detta slag måste det helt enkelt vara bra.

Priset för bollen är 79 kr.


Besök vår golfshop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>