Nya produkter i shoppen – En hel hög nya saker

Förra uppdateringen från shoppen var som sagt var bara början på de nya grejerna som skulle tillkomma och nu är det dags för andra omgången. Det trevliga är att det detta gången är frågan om betydligt fler nya produkter vilket ju inte kan vara dåligt.

Clawtees – peggar finns det i en mängd olika former och smaken är till stor del som baken när det gäller dessa. Här har vi iaf plockat in clawtees i plast som vi säljer i 25-pack. Tanken med dessa är att det ska skapas lite friktion vid utslagen som ska ge ett bättre resultat. Om det fungerar för dig får du själv testa.

Hat clip – sedan tidigare säljer vi hat clips som ser ut som t ex fyrklöver. Den nya version som vi har hittat är formad som en handske och en boll sedan som markeringsknapp. För närvarande säljer vi dem i tre olika färger. Fäst på din keps och slarva därmed aldrig bort markeringsknappen, slipper ju även att gräva i varje ficka för att hitta den.

Flaskhållare till golfbagen – bagar har en tendens att vara ganska olika utformade och ibland saknas det t ex något riktigt bra ställe att ha dricka på, eller har man snott den platsen till något annat. Här är en smart liten hängare som du kan ha för att snabbt få tillgång till en flaska. Passar till både stora och små plastflaskor exempelvis då de alla är lika stora upp vid korken där du hänger den.

Klubbrengörare – smidigt rengöringsverktyg som passar perfekt i fickan. Bara att snabbt plocka upp och välja mellan platspigg eller metallborst. En ren klubba är som känt en förutsättning för bra spinn och kontroll vid alla slag. Har man ingen caddie som rengör klubborna mellan varje slag får man tyvärr själv göra det.

Headcovers till Järnklubbor – vår andra variant av de populära skydden till järnklubborna. Dessa är lite dyrare än andra modellen men även då lite snyggare och bättre. Istället för att bara dra på dem har du här en dragkedja som används. I enkel och snygg svart/röd design.

Klubborstar – set med två olika borstar som bägge sitter fast på en karbinhake. Ena borsten är med plastborst och andra har istället metall för den där smutsen som sitter djupare. Ha bara en eller bägge med dig beroende på vad du gillar bäst. Passar strålande att ha hängande på bagen.

Soft Spikes (10 st) Q-Lok (Q-Fit) – här har vi en till typ av soft spikes. Dessa har Q-lok som fästning. Vi säljer sedan tidigare typen med vanlig skruv och snart kommer vi även att ha en tredje typ av fästning i lager. Säljs i pack om 10 st spikes.

Bollmarkeringsring – enklare än detta verktyg blir det nog inte för dig som vill markera en golfboll. Bara stoppa i bollen i ringen och välja motiv och sen fylla i. Snabbt, smidigt och billig. Välj t ex på bokstäverna i det engelska alfabetet.

Puttspegel – strålande träningshjälpmedel för dig som vill bättra på puttningen. Finns ju en anledning varför många proffs använder en liknande spegel när de tränar. Du kan träna stroket, ögonplacering m.m med hjälp av denna spegel.

Puttkopp i plast med flagga – för dig som vill träna eller leka hemma. Allt som krävs är en plan yta för att du ska få ditt egna ”hål”. Köp en puttspegel också när du väl är igång så har du snart allt som krävs för att bli en superputtare 😉

Plastbollar 10-pack – sedan tidigare säljer vi skumbollar och plastbollar med lufthål i. Nu är det även dags för heltäckande plastbollar att göra sitt intåg i shoppen. Passar för den som t ex vill kunna slå bollar inomhus eller i trädgården.

Golfhandduk – antingen har man en handduk hängande på bagen eller så borde man ha en. Här har vi ett billigt alternativ för dig som vill ha en som är speciellt utformad för golf. Handduken är vikt i tre delar vilket gör att den tar mindre plats men fortfarande erbjuder lika mycket torkyta. Inget känt märke och därmed mycket billigare.

Solskärm – de två första inslagen i våra nya avdelning för kepsar och solskärmar är två enkla solskärmar som finns i blått och rosa. Billiga då de bara kostar 69 kr stycket. Snart kommer det här i denna nya avdelning att finnas betydligt fler alternativ. T ex de klassiska gubbkepsarna och vanliga kepsar både med motiv och enfärgade.

Borstar med grooverengörare – vår vanliga borste har varit en storsäljare så därför har vi tagit in storebroren. Lite skönare handtag, lite större borst och även en metallpigg för rengöring ner i groovsen. Kommer med en karbinhake som enkelt hjälper dig att fästa borsten i bagen.

Skoborste – som du kan ha liggande i bagen redo för att göra sitt jobb efter ronden om det inte finns någon annan större borste till hands. Slipp att få en massa gräs i skoväskan eller i bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>