Nya produkter i shoppen – Bollhållare och peggar

Vi är ständigt på jakt efter nya produkter att stoppa in i vår shop och nyligen har vi lagt in tre nya artiklar. Det är dels ytterligar en längd på peggar men även en typ av peg för dig som är trött på att slice och sedan en bollhållare för två bollar.

Plastpegg 25 mm

Produkter som alla är små och smidiga samtidigt som de löser problem eller ger bättre möjligheter. Alltså precis som vi vill ha det här på Golfprylar.nu

Den första produkten är peggar av liknande typ som vi tidigare har sålt här på sajten.

Det vi har gjort är att plocka in plastpeggar som är 25 mm höga. Detta är räknat hur mycket bollen sticker upp över marken.

Passande för t ex spoon eller om du vill slå ett riktigt lågt vindslag med drivern. Priset är 29 kr för 25 st peggar.

Bollhållare

Många bagar har enkla fack att stoppa bollar i men inte alls alla och det är här som denna enkla produkt kommer in som vi nu säljer. 

Bollhållaren som vi säljer rymmer två bollar och kan enkelt sättas fast på din bag eller önskad plats. Priset ligger på 29 kr stycket.

Med en bollhållare av det här slaget kan du enkelt få tillgång till de bollar du använder mest och även ha ett smidigt ställe att förvara dessa bollar när du inte använder dem.

Du slipper rota nere i bagens fickor och har istället stenkoll på dina golfbollar.

Anti slice peg

Den sista nya produkten är för dig som har problem med en slice. Detta är ju ett väldigt vanligt problem för golfare och denna peg tar bort sidospinnen på bollen.

Den gör så genom att du först träffar peggen som vidarebefordrar kraften till bollen. Självklart fungerar peggen även för dig som hookar bollen.

Dessa peggar ska bara användas vid träning då de inte är tillåtna i spel på tävling, även om det hade varit trevligt. Vi säljer peggarna i trepack för 24 kr.

Detta var en snabb introduktion till de nya produkterna som vi har lagt in i shoppen. Vi kommer även att lite längre fram i veckan eller i början av nästa vecka kunna presentera ytterligare ett par grejer. Allt beroende på hur snabbt vi får dem till oss från våra leverantörer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>