Kit med golftillbehör – Ny produkt

Inköpspriser, arbetskostnad osv osv är nästan alltid lägre i förhållande till en order om det är frågan om flera saker som köps än om det är någon enstaka sak.

Detta är tanken till stor del som ligger bakom vårt första kit vi har börjat sälja. Tar man den stora fördelen till att börja med så är det nästan 100 kr billigare för dig som kund att köpa denna samling av produkter jämfört med om du köp motsvarande eller liknande produkter en och en.

Ska man vara riktig noga så är skillnaden 97 kr då vi säljer produkterna för 199 kr och allt löst kostar 296 kr. Alltså ett strålande pris för detta kit.

Vad innehåller kitet?

Innehållet är till stor del allt vi tycker att en golfare måste ha med sig ut på varje rond. Sen har vi här t ex inte lagt ner en handduk då det är med individuellt hur man vill att den ska se ut osv. Produkterna här är sådana där funktionen är det absolut viktigaste och inte att saken är snygg. Men vad är innehållet då?

Goovevässare - Golfprylar.nu
 • Groovevässare – En av våra mest populära produkter här på sajten är en groovevässare. Vi har haft med dem alldeles från början när vi startade upp shoppen i olika former. Denna variant har 6 olika spetsar som är lite olika utformade för att passa till olika typer av grooves.

  Ett verktyg av detta slag är perfekt att använda mellan ronder eller när klubborna har stått ett tag för att rengöra dem verkligen på djupet.

  Så länge som du inte tar i allt för hårt kommer du inte att ändra utformningen på dina grooves. Använd den bara med ett normalt tryck så kommer den att rengöra utan att skada klubban.

  Motsvarande produkt – Groovevässare Multi – Olika färger pris 129 kr.
Bollmarkeringsmall & penna - Golfprylar.nu
 • Bollmarkeringsmall & penna – Smidigt litet verktyg där du stoppar i bollen inuti klämman och sen drar linjer som du vill.

  Att ha linjer på bollen är att strålande hjälpmedel inför puttningen för att verkligen veta att du siktar rätt. Tittar du på en golftävling och ser proffsen sätta sig ner och vrida på bollen i sidled så är det just för att de ställer in den i riktning enligt någon form av linje de har på bollen. Du kommer även snabbt att se att de allra flesta gör detta.

  Finns några pilar och andra linjer även i mallen som du kan använda för att skapa en personlig markering på bollen.

  Motsvarande produkt – Linjemarkerare Klämma + Penna pris 39 kr
Greenlagare med markeringsknapp - Golfprylar.nu
 • Greenlagare med markeringsknapp – Få saker är mer irriterande än att komma upp på en green som är full av nedslagsmärken som inte är lagade sedan tidigare. Tyvärr något många är för dåliga på att fixa. Men med denna fina utfällbara greenlagare kommer du aldrig att tillhöra de som inte sköter sig utan det är snabbt och smidigt att laga märket som du skapat. Nedslagsmärken ska vi alla vara stolta när vi får då slaget ofta är bra och därmed känna stolthet när vi lagar.

  Det kommer även med en markeringsknapp som är silverfärgad. Knappen sitter fast i greenlagaren med hjälp av en magnet.

  Motsvarande produkt – Greenlagare + markeringsknapp pris 59 kr
Borste med snöre - Golfprylar.nu
 • Borste med snöre – Om groovevässaren är verktyget att använda mellan ronderna är denna borste perfekt att använda under ronden. Borsten i sig ha tre olika rengöringsalternativ. En spetsig pigg i metall som är lite lik det du hittar på en groovevässare. Med denna kommer du ner bra i dina grooves under spelet.

  Vidare har du två borstar där ena är mjuk o andra hård i metall. Den mjuka passar bäst för ganska löst sittande smuts och även om du vill vara försiktig med finishen på klubban. Metallborstet passar när smutsen sitter fast hårt.

  Borsten sitter fast i en ring som har ett utdragningsbart snöre. Passar perfekt att hänga med hjälp av karbinhaken på golfbagen och sedan vid användning kan du enkelt gå fram till bagen och dra ut snöret och sedan tvätta din klubba. Bara släppa tillbaka borsten sen så åker den in igen.

  Motsvarande produkt – Borste med grooverengörare & snöre pris 59 kr
Våra fina peggar med Golfprylar.nu logga
 • Ett paket med peggar – Vem behöver inte ett paket med peggar? Här kommer det därför med ett paket med vanliga klassiska peggar. I detta paket med peggar ingår det 25 st vita peggar.

  Det lite extra fina med dessa peggar är loggan du hittar på dem då de har namn från denna fina shop på sig 🙂

  Motsvarande produkt – Träpeggar (25 st) pris 10 kr

  Totalt pris 296 kr. Pris på kit 199 kr.

Som du ser innehåller detta kit många av de vanliga sakerna du behöver under en rond. Vill du köpa kitet till dig själv är det så klart en passande gåva att unna dig men vanligast kanske är att detta köps in till en nybörjare på golf som behöver fylla på grundförrådet av tillbehör.

Eller varför inte ge bort ett kit med golftillbehör i present till någon du känner som spelar golf.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>