Golfprylar.nu fick göra ett gästspel i Expressen

För några dagar sedan när jag tittade till min telefon fanns det där ett SMS från en reporter från Expressen som ville att jag skulle ringa upp. Han ville ställa en fråga om en viss produkt och hur populär den är.

Jag tänkte nog då mest att det där måste vara en snubbe som har kontaktat fel person då vi ju driver en väldigt liten shop (ge oss 10 år kanske vi kan vara lite större). Därför skickade jag bara ett SMS tillbaka där jag typ skrev det och att jag inte vet vilken info jag kan ge om populäriten för någon produkt. Vore ju liksom fel att jag uttalar mig om hela marknaden när jag knappt kan räknas som en del av den.

Tänkte inte mer på detta egentligen sen eftersom han inte svarade mig eller försökte ringa upp. På kvällen såg jag sedan på ett golfforum en som länkat till en artikel på Expressen om golf som verkade vara lite rolig att läsa. Här har vi en länk till artikeln.

Desto mer jag läste i artikeln började jag inte bara le utan jag började undra över några av formuleringarna som kändes bekanta. Jämförde då med vår sajt här och hittade visst exakt samma text skriven och när jag sedan såg screenshotet som de använt kunde jag ju inte annat än notera att det verkligen var vår sajt som utpekades som en av dem som sålde styggelsen.

Aldrig ens tänkt på det viset

Nakna damer plastpeggar

Vi har alltid haft de nakna damerna som en humorprodukt, inget annat. I våra ögon handlar det inte om att ”slå skallen” eller något av damer. Istället när vi såg dem första gången tänkte vi att det där kunde vara något som folk mycket väl skulle kunna ge bort till polarna, mannen eller liknande. Bara en rolig liten grej som inte är frågan om någon big deal alls.

Kan säga att det är långtifrån bara män som köper produkten av oss också. Även om jag inte har gjort någon vetenskaplig undersökning så skulle jag kunna tänka mig att det är ganska nära 50 / 50 mellan könen när det gäller inköpen.

Herrar i string

Killar i string

Efter ett tag såg vi sedan att det började dyka upp damer i bikini som också gick att köpa in vilka vi tog och testade och som även är populära. Det vi då kände var att det skulle vara trevligt med lite killar också för det är ju inte på något vis så att alla som spelar golf är herrar.

I början var det lite lurigt då vi hittade säljare av herrarna också men de sålde dem extremt dyrt och vi hade även problem då första säljaren vi köpte av antingen inte skickade produkten alls eller att den försvann i posten. Vi hade då faktiskt funderingar på att köpa in dem klart dyrare bara för att det kändes rätt att ha bägge könen, även om vi inte skulle göra någon vinst på dem. Som tur var har det senaste månaderna dykt upp säljare av bägge varianterna till rimliga priser.

Att de skulle vara något förnedrande för något av könen har vi aldrig tänkt och jag kan inte påstå att jag tycker det nu heller även om det verkar finnas några som gör det. Mitt tips till alla som inte gillar oss män för våra dumheter är att ni köper några av våra män i string och sedan slår hårt på oss. Vi män kan ju vara korkade lite då och då så det kanske gör nytta med lite stryk. Eller så tar man bara allt för vad det verkligen är, vilket är ett skämt. Det är en humorprodukt och inget annat, sen om man gillar humorn eller inte är en helt annan sak. Personligen spelar jag inte med några av dessa peggar då jag inte känner något behov av det utan jag är ett fan av castlepeggar där jag kan kontrollera höjden exakt.

Men om en del tycker det är förnedrande, ska man inte ta bort dem då?

Detta är en ganska vettig fråga att ställa sig men med tanke på att vi har sålt dem under något år och det är en av våra bäst säljande produkter och att vi innan aldrig någonsin har hört någon säga negativa saker om dem så känns det inte direkt som att speciellt många tycker att de är förnedrande, utan de väljer att se humorn.

Tyvärr går det heller inte att vara alla till lags för då hade man inte kunnat göra många saker. Därför kommer vi heller inte att ta bort dem då vi tror att i princip alla inser att det inte är någon större fråga detta. Några roliga peggar (eller oroliga) som inte ska tas för något annat.

Kan garantera er som blir kränkta av peggarna att våra tankar aldrig har gått åt det hållet. För oss har det bara handlat om att män kanske vill ge sina polare några humorpeggar eller att frugan skickar med gubben några roliga peggar när han ska ut och lira.

Vi fick ju vara med i Expressen iaf

I våra ögon är det allt lite av en stor dag för oss då det är första gången vi blir uppmärksammade på något vis. Känns som vi är stora aktörer nu!!! Sen att man inte ens nämner vår shop vid namn utan bara har en screenshot är ju en detalj i det hela som vi struntar i nu. Hade ju även gärna sett att artikeln var lite mer positiv om man uttrycker sig så men det struntar vi också i nu. Våra egon håller ju på att svälla upp friskt här så detaljerna bryr vi oss inte om nu 😉

Även lite intressant att få testa på kvällstidningarna och deras ”intressanta” sätt att skriva på. För detta är ju en total skitsak ärligt talat. Det har nu även skrivits om peggarna Svensk golf vilket ju inte är illa det heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>