Black Week 2023 på Golfprylar.nu

Vi har nu drivit denna shop i ett antal år och har tidigare aldrig deltagit i det här med Black Friday, Black Week eller för den delen hela november som det känns som vissa har kört Black av.

Anledningar till detta har varit ganska många och då talar vi rent tekniskt samtidigt som vår vilja. Vi har känt att det inte direkt varit värt det tidigare år plus att gamla systemet vi använde var som nämnts tidigare flera gånger inte alls lika smidigt. Men i år tänkte vi att det är dags att testa det där med novemberrea.

Sen vägrar vi så klart att ha rean under hela november som det finns vissa andra som gör. Egentligen vill vi ha den bara under helgen men samtidigt är det potentiellt sämre för er som besöker oss. Därför har vi valt att ha den hela veckan vilket är en kompromiss. Hyfsat lång rea men inte så lång att det känns som hela grejen blir urvattnad.

20 % på allt

Det första vi kan göra klart är att detta inte är frågan om någon fuskrea som man ofta hör om i media. TV-apparater osv har “råkats” höjas med några tusenlappar inför rean och sedan säljs till liknande pris. Vi har inte gjort något sådant alls utan kör en rak rea på allt i shoppen på 20 %.

Du behöver heller inte använda någon kod eller liknande utan rean syns direkt.

Sen så klart har inte alla saker haft samma priser sedan vi började med shoppen och tyvärr har vi generellt fått höja priserna på några saker under detta år pga av inflation osv. Men spontant tror jag inte det finns några saker som alls har fått höjda priser under november. Om det har hänt är det en ren slump.

Grundpriserna är iaf exakt samma som igår fast nu med 20 % på det. På måndag när denna rea är slut så kommer de igen att vara tillbaka till samma priser som innan. Inga konstigheter alltså utan en rak och fin rea.

Det har alltid varit ett mål för oss här i shoppen att allt ska vara rakt och tydligt på det viset. De av er som läst denna blogg har nog ganska tydligt märkt av att vi varit öppna med det mesta.

Besök shoppen och hitta lite fynd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>