USA – landet där man gillar att stämma folk

Vi här på andra sidan pölen har en tendens att skratta åt amerikanerna när det gäller det här med att stämma folk. Här har vi ytterligare ett exempel på en härlig stämning. Det första du kan göra är att titta på detta videoklipp som ligger som grund för stämningen

Enligt den stackars Playboymodellen som här får ett litet slag på bakdelen så var det inte planerat att killen med drivern skulle slå. Om detta kan jag självklart inte säga något men det känns ju inte direkt rimligt att få 500 000 $ som hon yrkar på. I Sverige skulle det väl handla om typ 5 000 kr i sveda och värk kanske. Dock kan hon inte ha blivit helt överraskad att man slog ett slag.

Sen är det som vanligt att lidandet är extremt stort för tydligen så har hon pga detta. Fått stora kroppskador vilka några är permanenta, haft smärta, känt oro och ängslan, medicinska kostnader och slutligen mindre inkomster plus sämre förmåga att tjäna pengar.

Att hon säket har haft ont och haft lite kostnader för det hela är väl klart. Men hur man bli så ängslig av detta har jag svårt att förstå. Har man råkat ut för något rikigt ordentligt brott är det ju inte överraskande att man inte känner sig trygg direkt. Men hur stor risk är det att något liknande ska hända igen???

Tja vi får väl se vad som händer med denna stämning. Kan även undra varför det verkar ha dykt upp nu då det nästan var två år sedan detta hände. Får se om jag snappar upp vad som händer med målet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>