Tänk vad härligt att dra iväg till södern

Jag har alltid varit en person som gillar det här med sommaren, kallt väder har liksom inte varit min grej alls. Som golfspelare bor man ju då tyvärr i helt fel land.

Det är bara att titta på vilka intressen jag har haft i mitt liv för att förstå att det här med vinter inte alls är min grej. Jag spelade i många år fotboll vilket klart görs bäst på en trevlig gräsplan inte någon hård grusplan, golf är ju också något jag håller på med och det är liksom inte speciellt spännande att hålla på att spela när det ligger snö på banan sen är det även så att jag har en liten hobby som går ut på att slippa frysa hela tiden.

De vanligaste aktiviteterna att göra på vintern är ju liksom att frysa och titta ut genom fönstret och fundera på hur kallt det är där ute. Alltså är det helt enkelt bättre med sommar. Nu gillar jag vårt land på många andra sätt när det gäller levnadsstandard osv men vädret är kanske inte det bästa stora delar av året.

Så nu sitter jag här och tittar ut på snön och drömmer mig iväg till varmare breddgrader. Lite surfning senare så hittar jag Sunbirdie där det finns en massa resor till klart trevligare ställen att befinna sig för tillfället. T ex en long stay i Thailand skulle ju inte alls vara fel just nu.

Men tyvärr för min del är detta inte möjligt för tillfället utan jag får fortsätta att sitta här hemma och titta ut genom fönstret och hålla tummarna för att våren ska komma snabbt. Kan lägga till en hobby som jag har nu under vintern och det är att gå in på SMHI och där kolla deras 10 dagars prognos för att förhoppningsvis hitta plusgrader. När jag skriver detta så är det ju februari som normalt är en kall månad. Men SMHI säger faktiskt någon plusgrad de närmaste dagarna, fast då det ska regna mest hela tiden så känns det inte direkt upplyftande för det 🙁

Kanske bäst att jag fortsätter att drömma mig bort helt enkelt. Vad härligt det skulle vara att fått svettas lite på en golfbanan just nu 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vår sida använder cookies. Godkänn cookies för att kunna fortsätta använda sidan >>