Varukorgen

Varukorgen är tom

Visa undermenyn (klicka)

Dölj undermenyn (klicka)

Vår Facebook

Regelfrågan - Är det tillåtet att ta hjälp av en kratta?

Bollen har lagt sig lite taskigt till vid bunkerkanten får man då ta hjälp av krattan för att hitta balansen?

Ta hjälp av krattan

Det kan låta som en konstigt grej detta men det händer lite då och då att bollen hamnar på ett ställe i bunkern där det inte går att alls stå bra och det då kan behövas ett hjälpmedel för att bättre på balansen.

Men får man verkligen göra så här eller kommer regelgudarna då att straffa dig med plikt?

Tryck för att se svar!!